Tur på isen

Jeg synes han er veldig flott nå, 23 mnd og begynner virkelig å bli voksen i kroppen, har tatt sin tid. Veide ham hos dyrlegen da han ble røntget forrige uke (se innlegg under), og han veier 35 kilo. Jeg trodde han veide 33 kilo, for det er ikke så mange mnd siden han gjorde det, og iom han var litt rundere da han ble veid sist, vil det si at han kun har lagt på seg noen kilo muskler. Vil si at 35 kilo er matchvekten for ham nå, synes han ser veldig bra ut om jeg får si det selv *fnis*

Min amazing batdog, Euro kom å fly med meg!

Casper stakk alt for langt bort, til både min og Odin sin frustrasjon. Må ha vært en løpetidstispe i nærheten, for han forsvant flere minutter, langt bortover isen (isen er trygg, og var inne mot land)… ble skikkelig irritert på ham må jeg bare si, er så frustrerende å stå å kauke på en dustehund som ikke enser deg. Men han kom da tilbake, pustende og pensende.

odin

Bamse for pølse

kjekkasen <3

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.