Velkommen til Price-Spot’s Kal-El

Siden sist har jeg måttet ta farvel med snilleste Casper. Han ble 11 år. Etter å ha vært hundeløs noen måneder, dukket det opp et kull jeg begynte å vurdere litt. Jeg dro på besøk første gang da de var 4 uker gamle, og ble vel ganske solgt. Etterhvert som de vokste ble det helt klart at valp skulle jeg ha 🙂 Det var flere fininger å velge imellom (alle er fine), men det var en liten hannhund som jeg la ekstra godt merke til, kanskje fordi han minnet meg litt om Casper i tegningene. Jeg vinglet fælt noen uker, men det måtte jo bare bli ham. Og det ble det. Jeg fikk lov til å velge stamtavlenavn selv, og det ble Kal-El. Så da håper jeg han lever opp til navnet sitt, og blir en superhund! 🙂 Kallenavn har jeg enda ikke klart å bestemme meg for, svinger mellom to navn så vi får se hva det blir. Stamtavle og sånn ligger her.

Price-Spot’s Kal-El

Bloggen er ikke så flittig brukt lenger, men kommer til å oppdatere gallerier osv, og skrive ett innlegg i ny og ne. Egentlig for min egen del, fordi det er koselig å se tilbake på. Glad jeg har så mange innlegg om Casper.

For massiv valpespam kan du følge valpen på instagram, der heter han @prikkebass

Bookmark the permalink.

Comments are closed.