NDK Stangehallen 2024

Norsk Dalmatiner Klubb sin store Dobbelutstilling i Stangehallen er over for denne gang, en trivelig og travel helg i godt selskap! Veldig fornøyd både som utstiller og medarrangør!

⭐️Floyd – N UCH Price-spot’s Kal El⭐️

slo til på lørdag med å bli Best I Rasen (BIR) for dommer Perttu Ståhlberg (FIN) , og 3.Best i Gruppen for dommer Annukka Paloheimo (FIN).🏆

Søndag 3.beste hannhund m CK for dommer Jane Lilley (UK). I kritikken er den konstant logrende halen nevnt to ganger, og “full of fun” x2 😄 Kan ikke si noe på humøret til Floyd iallefall!

BEST OF BREED NUCH PRICE-SPOT’S KAL EL

BOB ch. Price-spot’s Kal El- BOS ch. Spotnik’s Mocca Mint Med Midleton

Floyd legger junior-klassen bak seg – en liten oppsummering

Floyd er nå blitt 16 mnd, og siden vi egentlig ikke har flere utstillinger i sikte før 2021 så er juniorklassen et endt kapittel for oss. 7 utstillinger har det blitt, der han har fått minimum Excelent på samtlige. Og jammen meg er han allerede fullcertet og, med 2 storcert! Det hadde jeg faktisk ikke drømt om, så det var utrolig moro! Begge certene ble tatt på Norsk Dalmatiner Klubb sine utstillinger i letohallen i august. Når jeg ser på hvor vi har stilt så er det faktisk kun på dalmatinerklubben sine utstillinger, og på norsk kennel klubb sine. Floyd har prestert noe varierene for å si det mildt, noen ganger har han løpt som en drøm, men det har vært mye fjas og fjoll, med hopp og sprett. Ett under at dommerne har klart å se bevegelsene hans iblant, men han har heldigvis fått vist frem litt hver gang. Håper det blir mindre tull etter en pause. Og når han blir to år starter jakten på det siste certet, før championatet 😀 Kanskje blir det ett par utstillinger til før den tid, en tur til NKK Bø  i februar er allerede planlagt.

Jeg er iallefall veldig fornøyd med resultatene, han er ikke en enkel hund å stille enda, men øvelse gjør mester! 🙂 

Bruker denne siden alt for lite tydeligvis, for noe må iallefall oppdateres – så jeg får ikke lagt til bilder i innlegget. Det får bli senere.

 

 

 

Velkommen til Price-Spot’s Kal-El

Siden sist har jeg måttet ta farvel med snilleste Casper. Han ble 11 år. Etter å ha vært hundeløs noen måneder, dukket det opp et kull jeg begynte å vurdere litt. Jeg dro på besøk første gang da de var 4 uker gamle, og ble vel ganske solgt. Etterhvert som de vokste ble det helt klart at valp skulle jeg ha 🙂 Det var flere fininger å velge imellom (alle er fine), men det var en liten hannhund som jeg la ekstra godt merke til, kanskje fordi han minnet meg litt om Casper i tegningene. Jeg vinglet fælt noen uker, men det måtte jo bare bli ham. Og det ble det. Jeg fikk lov til å velge stamtavlenavn selv, og det ble Kal-El. Så da håper jeg han lever opp til navnet sitt, og blir en superhund! 🙂 Kallenavn har jeg enda ikke klart å bestemme meg for, svinger mellom to navn så vi får se hva det blir. Stamtavle og sånn ligger her.

Price-Spot’s Kal-El

Bloggen er ikke så flittig brukt lenger, men kommer til å oppdatere gallerier osv, og skrive ett innlegg i ny og ne. Egentlig for min egen del, fordi det er koselig å se tilbake på. Glad jeg har så mange innlegg om Casper.

For massiv valpespam kan du følge valpen på instagram, der heter han @prikkebass