AD resultater og ny pc

Først til resultatene; det ble A (fri) på albuene og, så da er det ute av verden, veldig glad 😀

Så til nerdedelen som ikke har noe med hund å gjøre.

Jeg har kjøpt meg en ny pc, en netbook som det  heter. En liten 10″ acer aspire one!

Tørre facts; http://www.ps.no/artdtl.aspx?i=175047 Intel Atom N450 / 1.66 GHz, 250 GB - 5400 opm, 10.1" TFT 1024 x 600 ( WSVGA ) - CrystalBrite
Noen kjappe bilder av den lille, som har fått navnet Magica fra tryll. Siden den andre laptopen heter Gyldne gulda. Alle mine data-kull får navn etter disney figurer 😛

Kostet 2695 på elkjop.no, så er absolutt i den billige enden. Jeg har fra før av en Acer aspire 3000 laptop, som er 4 år gammel nå, og er ganske full og treig. Men har aldri kræsjet (bank i bordet), så jeg er veldig fornøyd med den, bortsett fra at batteriet går etter 15 min, slik var det etter bare noen uker. Planen er å kjøpe en større og dyrere laptop etter hvert, driver jo mye med bilder, photoshop, vil gjerne spille litt sims og sånn, se film osv,  men også greit å ha en liten tass som kan være med overalt, på ferier osv (må jo være tilgjengelig 😛 ) Så jeg MÅTTE bare ha…. *flir* Den er også veldig søt, det er det viktigste tross alt.

MEN! En ting jeg ble litt irritert over da jeg fant det ut, er at man kan ikke skifte skrivebordbakgrunn på windows 7 starter! Syke syke mennesker! Må stirre på en blå kjedelig skjerm med windows-logo. Billig triks for å få folk til å oppgradere synes jeg, men det virker sikkert, for jeg vurderer det nesten. Jeg kjøpte ikke pc for å stirre på skrivebordet da, men jeg synes på en måte det er litt gjerrig av dem å tvinge folk til å oppgradere på den måten. Jeg og windows 7 fikk mao ingen god start. *knurr*

Ja ja, spiller vel ikke så stor rolle egentlig. Uansett er jeg til nå veldig fornøyd iallefall, går overraskende  nok veldig greit å ha så liten skjerm til surfing osv, og tastene er nesten like store som vanlig, selv om jeg bommer noen voldsomt foreløpig, har de større tastene for mye i fingrene.

Mini-PC fra Acer i lekker design. Med en vekt på bare 1,35 kg er den enkel å ta med når du er på farten. PC-en har høy bilde- og lydkvalitet med skjerm i LED-baklys og 5.1-kanals lyd. Med 3x USB-innganger kan du enkelt koble til eksternt utstyr som f. eks mobiltelefon eller ekstra harddisk.
Tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.