Påmeldt til to utstillinger

Det knyter seg allerede litt i magen av å tenke på det, men på den andre siden så synes jeg jo det er litt gøy med utstilling og da, selv om vi på de tre vi har deltatt på ikke har de helt store resultater å skryte av (men for all del, jeg er jo overlykkelig over 1.premier da). Eneste måten vi (eller jeg) kan bli bedre på dette er jo å hoppe i det, så jeg får bare se på det som trening, og kanskje jeg klarer å slappe av litt mer denne gangen, det er målet iallefall.

Den nærmeste utstillingen er i Letohallen søndag 14 februar, der har jeg aldri vært før, bare kjørt forbi og da husker jeg at jeg sa høyt at der skulle jeg iallefall aldri stille, makan til trist og grått sted i gokk 😛 Problemet her er vel egentlig hvordan jeg kommer meg frem til hallen, hvis jeg ikke får skyss får jeg ta drosje fra dal stasjon, tror ikke det er mer enn 3 kilometer, og kan vel ikke bli all verdens. Får bare håpe det går tog fra eidsvoll til dal stasjon med jevne mellomrom da 😛 Uansett, ser ut som det ikke er en kjempestor utstilling, siden den er delt opp på to dager, så det er positivt. Siste gang i unghund og, så hadde jo vært morsomt å avslutte med en ck? (eller cert *drømme*) http://www.norskboxerklubb.no/nbk/dokumenter/ANNONSE_2010.pdf

Den andre utstillingen er i slutten av april, på stange. Lurer på om det er en dobbelutstilling, og jeg kan stille begge dagene, men det gikk bare an å melde på ene dagen, så får se. Hvis det er dobbelutstilling stiller jeg begge dagene iallefall. Første gang i åpen klasse 🙂 Stor gutt!

Noen flere som skal til letohallen?

Casper på dogs4all '09 *flir* (med selen satt på feil)

Foto Evy D. B Johannsen

bloglovin

Tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.