10 Responses to Lola gjør enda en ting hun aldri…

 1. LEnrique says:

  #5 men det kommer av at du trykker for mye på fjernkontrollen (eller datamusa, alt etter hva som passer best)

 2. Lola-Pagola says:

  Haha 😀

 3. Redneck says:

  Hæhæ, rena rama Nissebloggen dette her 😉

 4. Lola-Pagola says:

  Glemte visst helt maten. Internett på mobil er ingen dum idé. Gratis brus påfyll og. Et lyspunkt.

 5. Lola-Pagola says:

  #3 Mener du at jeg skal gå til lys avdelingen, hente et lys og sette det her på restaurant bordet? Ingen dum idé! Hjemme har jeg masse stearinlys. Rommet mitt er så varmt at det kan forveksles med helvete. #4 jeg valgte reker, og jeg tror et var et dårlig valg. Fysj, havets insekter, hva tenkte jeg på! Kanskje er de ikke døde enda. Da begynner de å legge egg i meg, og jeg blir kjent som den ensomme rekekvinnen. Elsket av sine reke barn, men hatet av menneskeheten.

 6. Lola-Pagola says:

  # 1 det går så vidt, jeg sitter bare å venter på at en unge skal peke på meg og si “hvorfor sitter hun der alene?” og da hysjer foreldrene på barnet, og smiler unnskyldende, men med et snev av avsky til meg. Fnis klem tilbake #2 ensomme mennesker har sin egen sjargong. Jeg begynner forresten også å bli gammel. Jeg tror jeg har fått gikt i langefingeren…

 7. deathdealer says:

  Pass deg. Det kan bli det siste du gjør. I hvert fall hvis du har spist svenske kjøttbullar. Mangt et liv har gått tapt på grunn av dem…

 8. MT says:

  Pass på å tenn lys og ha blomster på bordet,viktig å pusle litt rundt seg sjølv når ein er åleine.

  Lukke til.

 9. Pistolero says:

  Hei – Lola, du begynner å høres ut som Red ;D

  Pass deg 😀

 10. carpe50 says:

  det går an, men det er ensomt i lengden..

  *klemmer* til deg!