Kong Wubbah!

Nå er det varmt og sol her, og hundene er ute og koser seg hele dagen. Vi har klikkertrent mye i det siste, og han synes det er supergøy. Han er vel det man kan kalle en klikkerhund og, for han tilbyr adferd som bare det. Har også lyst til å begynne å trene til redningshund, rundering og sånn. Blir til høsten det da.

Han var med på fest her om dagen, fakultetsfest som endte opp i en real fyllefest. Jeg og S (mammen til Toya) tenkte at siden det er ute, tar vi med oss hundene vi (hundegale ja). Og det ble godt mottatt, jeg er skikkelig overrasket. Hundene ble virkelig midpunktet, og folk flokket seg rundt dem hele tiden, de skaffet noen nye bekjentskaper som jeg aldri ville snakket med ellers. Gikk inn for å kjøpe noe, og da så vi gjennom vinduet at noen hadde fisket frem kameraet, og sto og poserte med dem ha ha 😛 Så det var morsomt.  Tok med hundene hjem i 00 tiden, og Casper sovnet som en stein. Han slapp å bli med videre…

Har klart å rote bort klikkeren, så da måtte jeg kjøpe nye. Kjøpte en 5-pakkning fra Canis, så satser på at de holder en stund iallefall. I samme slengen kjøpte jeg et baggen belte som jeg er veldig fornøyd med. Veldig greit, så kan jeg ha hendene fri, samt at jeg omtrent ikke kjenner det når han rykker i båndet. Han får lov til å dra (i sele, ikke halsbånd). Så slipper jeg å trene gå-pent-i-bånd hele tiden, kan aveksle det med sele og magebelte. Deilig 🙂 Anbefales det beltet altså, er innebygd demping i motsetning til andre modeller, samt at båndet ikke kan hoppe ut fra festet på det, slik det kan på andre som har krok. Båndet sitter helt trygt fast, men samtidig går det på et blunk å få det av om man skulle ha behov for det.

Ok ok, nok reklame her 😛 Apropos utstyr har han også fått et nytt halsbånd… som vanlig. Bilde nedover her.

Han er jo bare nydelig da. *sukk*

Nytt halsbånd, selvfølgelig. Matcho matcho

Toya har nettopp begynt å trene til redningshund, og apport må innlæres 🙂 (hun som har inspirert meg til å få lyst til å prøve og)


Casper litt fornærmet over å måtte stå i bånd i sin egen hage. Men slikt må jo til når han absolutt skal “hjelpe” mammaen til Toya med å rense øynene hennes…

Glasskår oooooooveralt her…. så måtte jo skje før eller siden, selv om jeg har vært veldig forsiktig. Han har skåret seg i foten, ganske dypt, men et veldig rent og fint kutt. Så det ser ut til å gro fint. Legg merke til blodsporene på bildet over.

Også wubbbahh
Genial leke altså, gutten underholder seg selv hanTypisk Casper egentlig, å stå med noe i munnen og se litt tafatt ut

Derfor heter den wubbah…
Hå hå du, ikke rør leken min! 😀

Også litt avslapping

Fin leke til to hunder også


Toya og Casper leker seg. Toya later som hun er svært farlig, og Casper blir lurt 😛

Skeeeptisk!

Toya med kongen sin. For det er hennes, selv om Casper bruker den mest.

Kjeeeeeedelig!

Alt for varmt ute, så da er det bedre å smøre leppa utover gang-gulvet

Meget bekymret

Og vårens første is 😀

Sånn, ferdig! 😀

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.