Halsbåndfetish?

Fant ikke alle halsbåndene nå, litt rotete her. Men her er de fleste. Og flere blir det vel 😛


Skinn fra collarmania, med semsket griselær inni. Ganske tjukt, og litt voldsomt til hverdagsbruk kanskje, men veldig fornøyd.


Vinterhalsbånd fra kennel. Akkurat passe stort, og mykt og godt. Men ikke særlig pent.

 


Dette er favoritten min tror jeg, fra collarmania.com Brukes ikke så ofte, bare når han skal pynte seg litt. Har det ikke her, så fikk ikke tatt noe fancy-bilde av det.


Nyeste tilskuddet, fra ezy dog (kjøpt fra hundekroken.no) Virker veldig solid, og jeg er fornøyd med det. Er dette han bruker til hverdags nå.

Også collarmania. Godt brukt, er veldig fornøyd med dette, synes halvstrup er genialt, så det passer hele tiden liksom. Er ett av de han bruker mest.

Halsbånd som passet i en måned eller noe. Lilla og feminint  For lite nå, men sånn ellers var jeg veldig fornøyd med kvaliteten.

Styggeste halsbåndet jeg har, kostet 30 kroner på europris. Båndet som fulgte med varte i ti minutter. (og jeg overdriver ikke engang)

Hverdagshalsbåndet i skinn. Enkelt og greit, tynt og lett og trenger ikke være redd for at det skal bli skittent  Synes det er kjempefint med halsbånd med farger, og mønster, men sånn i bunn og grunn er det finest med noe klassisk.

Kjettingstrup. Ikke brukt så ofte, var egentlig bare for å jåle ham 

Valpehalsbåndet. Identisk med det over her, og kjøpt i danmark samme dag som det var bestemt at jeg skulle få kjøpe valpen  Var meget bekymret over størrelsen, var sikker på at de ble for lite… men den gang ei, det passet ikke før han var 4 mnd…

Helstrup. Bruker det egnetlig ikke lenger, men synes det er ganske pent på ham egentlig. (viktig viktig  )

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.