Casper 8,5 mnd – bilder fra i dag og sånn

Kameraet ble visst friskt helt av seg selv, så da ble det noen bilder de siste dagene. Hulter til bulter, orker ikke sortere. Men er fra denne uken iallefall, nå er han 8,5 måneder gammel.

Good morning sunshine

Liten hund velter stor bil. Han har lært at “bli” betyr ikke bare at han skal bli der han er, men at han skal bli i samme stilling som han har stilt seg i, eller den stillingen jeg har satt ham i.

Tygging på golfball

Nam nam

Sjekkebolla. Synes jeg (Eller casper da) fikk til denne stpen ganske bra. Bakbena skulle vel vært mer paralelle, og halen lenger ned. Ellers så ser man at det er en unghund, lang og tynn.

Vente på at jeg skal kaste golfball. *hvorfor må hun ta bilder av alt*

Han er ikke alltid like lett med å gjøre. Får han ikke viljen sin, biter han meg til blods. Som her. Men herregud, han er jo bare valp da, regner med at han blir litt snillere når han blir voksen.

… Neida, han smiler bare. Dårlig lys og mye blits gjør at han ser ganske mannevond ut, men egentlig er det verdens søteste smil, som møter meg hver dag når jeg kommer hjem, og når vi står opp.

… Dette må nok være den vakreste hunden i hele verden.

Sofasoving sent en kveld

Gi meg kongen min!

Utålmodig, på vei ut på tur

Tatt i dag. Denne er jeg veldig fornøyd med, synes bakbena står veldig bra der. Halen er litt høy, og kanskje er forbena litt for buete, de burde kanskje vært stilt litt lenger bak. Men det er også lyset som gjør at det ser litt sånn ut. Flinken har forresten blitt veldig flink til å stå stille, helt til jeg sier “fri”

Miiiin golfball! MIIIN!

Best å ligge helt inntil peisen

Er ikke allid han ser like lur ut

Smile litt mer

 

 

Og til slutt et bilde av en langmann

 

God helg 🙂

Tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.