Casper 8 mnd i dag. Gratulerer til ham (og Obama)

Bilder fra den siste uken. I dag er han 8 måneder gammel, og jeg har endelig fått kjøpt et målebånd. Rundt halsen er han 49 cm nederst, 45 cm midt på, og akkurat nå er den perfekte halsbåndstørrelsen 47 cm. Høyden ligger på ca 59 cm, og lengden varierer fra 61 cm til 64 cm, alt etter hvor stille Casper bestemmer seg for å stå.

Ting han kan nå:

Sitt, Dekk, Bli, Bli stående i stillingen jeg leder ham til, Gi labb, Gå pent i bånd (selv om han er litt vrang for tiden på akkurat det, så det jobbes med hver dag), Komme på innkalling

Ting han kan litt halveis, og som vi trener på:

Snurre rundt. Han skjønner håndbevegelsen, men har ikke lagt kommando på det enda. Stå riktig. Han kan vel strengt tatt ikke dette halveis, men det er iallefall noe vi trener på. Sitte Bamse.

Ting han skal lære:

Spille død, Dekk og sitt med forstyrrelser. Og masse masse mer, orker ikke ramse opp.

Dette blir kanskje de siste bildene på en stund, kameraet forteller meg at det har en objektivfeil, og vil derfor ikke ta bilder. Aner ikke hva jeg skal gjøre med det, men nå som jeg har mobil igjen kan jeg iallefall sende mmser hit.

I sengen. Han har nå fått sengeforbud inntil han slutter å røyte så forferdelig. Det er han slett ikke fornøyd med, og ser bebreidende på meg når vi skal legge oss. Har laget en inngjerning til ham med tørkestativet, og burdet, så nå har han valget mellom hundesengen eller madrassen i burdet, og han burde være fornøyd ,med det…

“Skal jeg ikke få ligge i sengen? Jeg får ikke lov til noen ting jeg… ikke får jeg mat heller…”

Det er litt deilig å ha dynen i fred, men det er koselig å ha ham der også da. Det hvote ¨på høyre side er hår, og veldig lite i forhold hva han klarer å drysse fra seg en natt. Om dagen får han ligge i sengen når han er alene, men da med sengeteppe.

Kupert? Jeg?

Slik ser en trøtt hund ut når man kommer hjem… smil og gjesping mens han åler seg ned fra sengen 🙂

Kjekken

Merkelig stå 1:Jeg føler virkelig jeg mestrer “stå” kommandoen nå altså, sier casper. Siden jeg stiller ham opp alene, ser jeg ikke hva jeg driver med før jeg går unna. Virkelig vakkert, regner med at han kommer til å gjøre det bra på utstilling ja ha ha

Min gummidings! MIIIIIIN!!!

Mislykket stå 2… i det minste blir han stående mens jeg går bort for å ta bilde da… “mennesket mitt aner ikke hva hun driver med” sier casper.

Mislykket stå 3 En hengebro i åkeren.

Mislykket stå 4: her ser han feit ut nesten, og det er iallefall det siste han er…

Langmann

Slik går det når man legger igjen vannflaskene sine etter trening. Casper synes det er kjempefestlig å bite dem i stykker. Jada, det var allerede for sent, så gadd ikke ta dem fra ham.

Mislykket stå 5. Er det mulig, nå må jeg slutte å strekke ham så fælt. Men som sagt, det er vanskelig å se hva man gjør før man går litt unna…

Krangling om hvem som skal få holde båndet på vei hjem

Gretten og survete Casper er sur fordi han ikke får sitte i fanget til C. Det er ikke alle som har lyst på hvit pels skjønner du!

Og en kjekk Casper på gulvet. Dumt med øynene hans, men jeg er så lat i photoshop for tiden.

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.