Veterinærbesøk II

Da har jeg vært til veterinæren med Casper igjen. Vet. hadde ikke fått noe svar fra spesialisten enda vedrørende røntgenbildene og om Casper var en kandidat til operasjon, så hun skulle purre i dag. Så da venter vi fortsatt i spenning!

Men han ble kjent på og strukket hit og dit, og det var en markant forskjell fra forrige gang. Så det er tydelig at det har hjulpet med metacam. Han blir nå tatt av, også får han løpe løs igjen om noen dager, når det er ute av systemet hans. Kjempebra at han slipper medisiner og at jeg ikke trenger begrense ham så voldsomt lenger, men er jo pittelitt redd for at han plutselig skal begynne å hyle av berøring og krøke seg rundt… men får håpe pillene har gjort jobben, og at det betente vevet har gått ned! 🙂

Dette med ryggen var visst ganske vanlig, vanligere enn man skulle tro, og det gikk visst bra med de aller fleste 🙂

Det kunne godt være at Casper hadde hatt denne skaden en god stund, men så har han gjort ett eller annet, vridd seg eller landet feil, som har utløst smerte og startet en betennelse. Akkurat som hos mennesker.

Nå venter vi som sagt (fortsatt) på svar fra spesalisten, blir det ikke operasjon så blir det akupunktur, kiropraktor, svømming osv. og mer turer i ulendt terreng. Sannsynligvis blir det ikke operasjon, men det ville ikke veterinær ta stilling til alene, så det er jo greit 🙂

Det er iallefall ingen grunn til å ikke være optimistisk, dette går nok helt fint 🙂

Fikk til og med brukt endel av stipendet på kosttilskudd 😛 875kr for å være nøyaktig! En latterlig sum der og da, men regnet på det, og det blir jo bare 10kr om dagen i det lange løp, så da er det greit. Det er reseptbelagt, så det har bevisst effekt, og det er jo bra 🙂 Det var ikke sikkert han trengte å gå på det for alltid, men kommer iallefall til å bruke opp denne pakken, skadelig er det iallefall ikke.

Cosequin DS (Double Strength) for Dogs

Cosequin DS (Double Strength) for Dogs

Tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.