Utstilling stangehallen

I helgen har vi vært på dobbelutstilling i stangehallen, årets første utstillinger for oss 🙂

Lørdagen var det Norsk Corgi-klubb som arrangerte, og vi hadde oppmøte kl 10. Men det var en haug med forsinkelser, dommerbytte pga askesky og ringskifte, så vi var vel ikke i ringen før nærmere 12 tror jeg. Jeg hadde sett litt frem til å stille for en utenlandsk dommer, han som skulle dømme denne utstillingen var fra spania, men det ville seg slik at det også denne gangen ble en norsk som skulle dømme.  Jeg var skikkelig nervøs, og gikk inn i ringen ganske usamlet. Det var sikkert ikke like ille som jeg følte det var, men det ble en veldig ubehagelig opplevelse for meg, hadde ikke kontroll på Casper i svingene, han løp rett ut, og i det hele tatt ble han dårlig handlet. Ringsekretæren var veldig grei, og hjalp meg til å stille ham der han skulle stå, blåst som jeg var stilte jeg ham fra dommeren og ja… en forvirrende opplevelse. Det endte i blå.

Kritikken: Vel vokst, bra hode, 2 p4- bra brystkasse ???Front bra rygg hale og muskel, fin flekkefordeling. beveger seg noe blandet, er lett stresset (oh yeah) vil -også en setning jeg ikke forstår, som avsluttes med- hånd i ringen. Hun mente sikkert at han ville gjort seg med en fastere hånd eller noe, og det stemmer, jeg var ikke tilstede.

På søndagen var det Norsk dobermanklubb som arrangerte, og oppmøte var kl 9. Det som er litt positivt med å begynne først er at man iallefall slipper så mange forsinkelser, og i dag begynte vi rimelig presis. Jeg hadde egentlig ikke så lyst til å dra, mistet litt gnisten etter gårdsdagen, men dro likevel. Hadde spurt om ei ville handle ham for meg, men bestemte meg for å gjøre det selv, det er jo tross alt jeg som kjenner ham best her i verden, og resultatet ville vel gått opp i opp med en han ikke kjente og med nervøse meg.  Iallefall, jeg stilte selv, og siden vi begynte så presis rakk jeg ikke å stresse meg sånn opp, traff noen som jeg skravlet litt med først og tok det som det kom egentlig.

Og det gikk så mye bedre! Jeg fikk kontroll over ham i svingene, og han sto ganske bra tror jeg, kjempekoselig polsk dommer, blid og hyggelig var han, og da jeg hørte at han sa “excellent” hoppet hjertet opp i halsen omtrent *ler* Det ble 1 kval, 1 konk og CK!!!  Er så  utrolig fornøyd med det! Det ble ikke noe cert i dag, men det gjør ingen verdens ting, for nå vet jeg hva både jeg og han kan 😀

Kritikken: 2 year old. Typical head. Scissor bite. Eyes dark brown. Neck well set. Chest deep and broad. Back level, fore and hind quarters well angulated. Regular movement

Knall avsluttning på helgen!  Og kjempekoselig å treffe nye dalmatinerfolk, det er virkelig en kjempekoselig gjeng rundt ringen. Og takk til dere drevne som oppmuntrer en nybegynner, det hjelper virkelig!!!

En av disse er 4 måneder gammel... haha Foto: Maren Sørlie

Tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.