Ukens utfordring uke 35 – bilde

Vel, bedre sent enn aldri, og jeg er før de to andre frøknene (Pia og Prikkeprinsessa).

Utfordringen fra Pia var denne: -“ta ett  bilde av hunden sittende på en stol med “noe” i munnen. Med psyko påfunn vinner!”

Vel, jeg jeg tenkte jippi, denne må vi jo kunne få noe sprøtt ut av, og undulaten Ludde ble viet en tanke, stakkar. Men når alt kom til alt, endte det opp med at jeg ble totalt fantasiløs, og bildet ble tatt i hui og hast søndag ettermiddag (forrige uke).

Pølse: been there, done that. Rått egg: Been there også.

Men, pølseR og rykende fersk cert-rosett? Nei det har nok ingen gjort før nei, så tadaa! Casper var ikke like entusiastisk som meg, og lurte på hvorfor han måtte sitte stille i evigheter mens jeg danderte og knipset. Men han ble glad da han fikk en hel pølse i belønning 🙂 (og som vanlig blir bildet mye skarpere hvis du klikker på det)

Kjenner jeg er litt skuffet over laber innsats, men med tanke på at noen dalmatinere er matvrak av dimensjoner, så er det jo litt kult da. Og rosetten er helt psyko(fin). Ok? 😀 Såh, stem på oss! (hvis frøknene noen gang får lagt ut sine bidrag, og vi får laget en avstemming da. Så stay tuned!)

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.