The look of a drowning dawg

Våknet opp til endel snø i dag, og det er tilogmed for kaldt til at Casper har lyst til å bade. Men ned til vannet må man jo…

Han drev på å styrte nede ved bekken eller hva man skal kalle det, og jeg gikk litt videre. Men så sa det jo selfølgelig plopp da…

Og slik ser en fortvilt hund som venter på å bli hjulpet opp ut. Han prøvde noen ganger å komme seg opp før jeg kom frem til ham, men klarte det ikke stakkar, for dypt, glatt og bratt. Bildet ble uklart, men det var jo ikke slik at jeg hadde lyst til å stille meg opp, finne optimal innstilling for å ta en serie bilder liksom… (ok da, jeg hadde lyst, men gjorde det ikke). Tegningene rundt øynene hans gjør jo at han ser litt trist ut uansett, men det blikket han hadde altså, jeg har aldri sett ham så fortvilt og hjelpesløs før… stakkar liten.

Et bilde mens jeg gikk bort til ham

Dro hjem, og dusjet ham lenge i varmt vann, han skalv stakkar. Nå ligger han ren og pen klint inntil peisen.

Han synes det er veldig morsomt når jeg spaker snø på ham. :)(tatt før han falt i vannet)

Og noen litt eldre bilder:

Dette smilet blir jeg møtt av hver dag. Søten 🙂

Smil 😀

Før snøen kom

Har kjøpt en furminator på ebay. Se demonstrasjonsvideo her. Tar sykt mye pels. Dessverre tar den ikke så mye dekkhår, som egentlig er det casper røyter. Det som ligger ved siden av her er underhår, noe jeg faktisk ikke visste han hadde… men han har iallefall mye mindre enn andre raser, og det er ikke de som er problemhårene uansett. Han er uansett litt ferdig med røyteperioden nå, så kanskje derfor furminatoren ikke tok så mye.

Kom hjem en dag, og fant denne på gulvet. Hadde glemt den innerst på skrivebordet, men likevle hadde han fått tak i den, og spist en god del av den. (Lokket var allerede kastet). Ble litt redd, så ringte til dyrlegen. Men det var jo ikke stort å gjøre da, hun sa jeg kunne kjøpe asparges og gi ham det (trådene pakker inn skarpe gjenstander), så gjorde det. Kjente i gjennom bæsjeposen at det kom ut harde biter dagen etter, og en natt kastet han opp en ganske stor del. Så alt er ute nå regner jeg med (er noen uker siden), og det gikk bra heldigvis. Rampen… han har tygd over ledningen til dataen nå, så jeg måtte teipe den igjen. For en ramp.

Bare se på det blikket der liksom…. 🙂

Tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.