SSDD – Same shoe, different day*

Musikk til arbeidet:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=qhHl63Pna1Q&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b]

Klassisk morgen med Casper: Jeg er sent ute som vanlig, Casper er supervåken og ikke klar for å være på rommet, lager seg litt morro selv ved å stjele en sko, for å dra ut tiden litt kan jeg tenke meg… samme skoen hver dag. Uten halsbånd er han glatt som en ål, og umulig å få ordentlig tak på ham, så det blir noen runder i hagen etter ham ja. Samme skjer hveeer dag, han har egentlig sluttet å stjele sko, men når han blir ivrig tar han gjerne en i munnen og stikker av med den. 🙂

 

Ser du? Jeg har skoen din, whatcha gonna do??

Hmm??

Kom igjen, løp Lola, løp!

Jeg er såå mye raskere enn deg såh!

Ja ja, jeg vet, jeg får ikke lov. Fy meg ogsåvidere, men jeg gjør det igjen i morgen!

 

* Fra Stephen Kings bok “Dreamcatcher”, der hovedpersonene har en intern greie der de sier SSDD til det meste, altså same shit, different day. (Og der slapp nerden i meg løs gitt)

Og litt andre diverse bilder.

 

Smilegutten

Skulle tro det bodde litt flere hunder her… (den enslige blå er Moses sin da, som er her i ukedagene)

Tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.