Sommer

Fint vær i går, buldrende torden i går natt, og grått i dag. På bildene koser Casper seg med kosedyret sitt Jasper, som er det lengstlevende kosedyret han har hatt noen gang. Fortsatt ingen hull, og han “klør” den med tennene, morsomt å se på, går rundt og bærer på den.  Filmet en snutt av dem i går, men jeg får ikke til å laste opp på youtube eller hit, så prøver å finne ut av det.  Vi har vært en tur i trondheim, skulle på utstilling, men jeg klarte å komme for sent til bedømmingen. Det sto 11 på pm’en, så vi var der allerede 9.30, og satt på området og ventet. Kl 11 går vi ned til ringen, og der dømmes heelerne. Ser på et oppslag at det er tre raser til før dalmatiner, og at det står 11.45. Så da tenker jeg jo såklart at det er utsatt da. 11.20 går vi tilbake til ringen, og da er de midt i beste hannhund. Kjempesurt! Det står visst i reglene at man skal forholde seg til oppmøte tid, men ærlig talt, når det står ett maskinskrevet oppslag med et tidspunkt utenfor ringen er det vel ikke så rart at man forholder seg til det vel?  Som sagt, veldig surt. Heldigvis hadde vi noen fine dager i trondheim uansett, så var ikke totalt bortkastet.

Ellers intet nytt under solen, sommer og fri, herlig 🙂 skal se om vi ikke kommer oss ut på noen kanoturer, Casper var kjempeflink i fjor.

Tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Sommer

 1. dalmis says:

  Jubi ønsker seg også en Jasper…. Hun har hatt noen få kosedyr som har holdt mer enn fem minutter, og jeg ser for meg at Jaspers kullbror kan være en sånn en!!

  Har du bestemt deg for hundefestivalen og steinkjer eller??

  • Nina says:

   Du får kjøpe en Jasper II, og spare ham ett år, da kan det hende han lever litt lenger haha, han hadde aldri overlevd her i fjor iallefall.

   Jeg glemte faktisk helt å melde på jeg, også mistet jeg litt lysten på å dra så langt for utstilling etter den siste fadesen der 😛 Vet ikke om jeg hadde hatt mulighet heller, men hadde sånn sett egentlig tenkt å melde på… jaja, får ta det neste år 🙂

 2. Zebra says:

  Nydelige bilder.. og koselig lille bror.. Z maser også om en sånn:)