Ronjas nydelige valper, 2 dager gamle (toller)

_DSC0092

En stolt Ronja med sine søte små

I går var jeg så heldig å få besøke noen nydelige små valper, som venninnen til Casper fikk for et par dager siden. Jeg trodde ikke så ferste valper var så søte allerede, utrolig å tenke på at enda søtere skal de bli i ukene fremover!
Rasen er nova scotia duck tolling retriever, aka “toller”. Hadde såklart med kamera, men var litt vanskelig lys, og jeg skjønner meg ikke helt på den eksterne blitsen enda, så ble litt rart lys. De er ikke orange egentlig. Fordelingen er 3 jenter og 4 gutter, men aner ikke hvem som er hvem. Var noen søte små tissefanter innimellom da hihi. Har forresten forandret layouten på bloggen, så håper bildene vises litt større nå. Jeg aner ikke, for jeg har fått meg en ny super-pc med HD skjerm, så alt er ser ganske bra ut her *flir* så hvordan ting ser ut for dere med vanlige dødelige pc’er aner jeg ikke. Nederst ligger det en liten filmsnutt. Filmet med speilrefleksen, og selv om det er hd oppløsning og det der så er det nok best på bilder. Sliter litt med manuell fokus, og at det lager endel støy.

Nok prat, her er de søte små <3

ikke som pailabbene til Casper

_DSC0136

_DSC0096

_DSC0133

_DSC0100

_DSC0125

_DSC0119

_DSC0114

_DSC0112

_DSC0106

_DSC0094

_DSC0093

http://bilder.vgb.no/24732/3col/img_48a06177c809e.jpg
Her er Ronja rundt 3 måneder, og Casper 4.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=l2ARvJGxB8k?rel=0]

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Ronjas nydelige valper, 2 dager gamle (toller)

 1. I truly love your website.. Great colors & theme. Did you create this amazing site yourself?
  Please reply back as I’m looking to create my very own website and would like to learn where you got this from or just what the theme is named. Thanks!

 2. Pingback: Valpebesøk, 10 dager gamle « Veni. Vidi. Vici

 3. dalmis says:

  Nyyydelige bilder av nyyyydelige toller-bebiser!! Har du navn på mor og far, sånne laaange navn vet du 😉

  • Nina says:

   Ronja heter bare Ronja hun, reg.nr 11094/08. Faren heter N UCH Lucky Ducks Balder (måtte inn på dogweb og se, er ikke så nerd at jeg kan nr og sånn i hodet 😛 )

 4. Unni says:

  Nydelige bilder!! Tollere er så fine! Jeg må si valpene suger så det er nesten utrolig at Ronja greier å ligge stille:-))

  • Lola Pagola says:

   Takk 😀
   Ja de er skikkelig søte, og Ronja er jo ekstra pen hihi. Hun var veldig tålmodig, hun får vel ikke mye fred kan jeg forestille meg.

 5. Lola Pagola says:

  tar litt tid før videoen er bearbeidet på youtube, så derfor vises den ikke i skrivende stund 🙂