Oppfordrer til boikott! Hvorfor…


oppfordrer til boikott! Hvorfor skal nordmenn være så jækla amerikanske? Hvis sarte kristne sjeler ikke makter å se på kristopher scau, kan de da for faen bare skifte kanal, eller gå å legge seg. Første program var fantastisk morsomt, og faktisk litt lærerikt, det er som en blanding av reality, dokumentar og reiseprogram. Aksjonen er inspirert av american family association, jeg spyr! Jeg gleder meg i alle fall til i kveld, jeg er nok en enkel sjel som rett og slett tar programmet for det det er ment som, underholdning…

Bookmark the permalink.

22 Responses to Oppfordrer til boikott! Hvorfor…

 1. Lola-Pagola says:

  Hør hør! Så enig så enig, noen ganger får man tåle å kjøre på en hullete vei. (Jeg har ikke akkurat de riktige utrykkene i min hule hånd i dag;)

 2. Lola-Pagola says:

  Hehe, fra asken til ilden holdt jeg på å si…:P

 3. Lola-Pagola says:

  Har nesten ingen jeg… sukk

 4. adolph says:

  Tja tjo, man fjernet det eneste seriøse programmet NRK P3 har hatt også, et Norge i krig, fordi man der vinklet alvorlige ting på en humoristisk måte. Gi mannen statsstøtte. Neste års innsamlingsaksjon for Kristopher.

  Litt sånn som Staff, man behøver ikke like dem for å innse at vi trenger dem. Må ha noen til å røske opp og utfordre godtfolks inngrodde tåmeninger innimellom.

 5. Edbregadog says:

  Og utrolig glad for at det går så sent. Da rekker jeg det etter kommunestyremøtene. :o)

 6. grethe56 says:

  Jeg har ikke sansen for programmet men jeg har jo maaaange kanaler ;)))

  Kan da ikke boikotte alt man ikke liker ;))

 7. Lola-Pagola says:

  Ja, så det 🙂

 8. #7

  Hei 🙂

  Ja, og difor skriv eg i mitt siste innlegg på bloggen at alle som skriv under MOT Schau samstundes må “granske ” seg sjølv.

 9. Lola-Pagola says:

  Jeg synes og det var overraskende interresant, det var faktisk ganske seriøst til tider. Spennende å se hvordan forskjellige mennesker er som befinner seg helt i ytterkanten av det normale.

  Jeg har ikke vært noen stor Schau fan før, jeg har heller ikke vært i mot ham, men ikke vært blodfan heller. Men dette synes jeg var veldig bra laget. Gleder meg jeg og;)

 10. Lola-Pagola says:

  Så sant så sant!

 11. Lola-Pagola says:

  Joda, jeg skjønner hva du mener. Men så lenge det ikke er deg som merker Guds vrede, må det være greit?;)

  Det er ikke det at jeg ikke respekterer kristne, det gjør jeg jo. Men ikke fanatikerne. Schau gjør ikke dette for å få kristne på nakken, det er jo rett og slett bare for å se om det er noe i det, rett og slett av ren nyskjerrighet. Jeg kan ikke se at dette er respektløst. Du sier det handler om respekt, men tenk på hvor mange mennesker i verden som ikke blir respektert av kristne? Blir litt dobbelt dette synes jeg.

 12. Lola-Pagola says:

  Jeg tviler på at han gjør dette for å bolstre sitt eget ego, jeg tror han gjør det for sin egen del rett og slett. Han skal visst uansett ikke lage noe mer tv etter dette, så da drar han fint lite nytte av sin status uansett. Han liker å sprenge grenser, og det gjør han nok ikke bare for å sjokkere. Men det er det jeg tror da.

  Når det gjelder barn, så går det så sent at barn som ikke er gamle nok til å se på dette, burde ha vært i seng for lenge siden! Foreldre får heller passe bedre på hva barna ser på tv rett og slett. Jeg ville da heller ikke latt mine barn se på freakshowene som vises i beste sendetid på tvnorge, med saging i lemmer osv.

  Det er foreldrenes jobb å sensurere, ikke tvkanalenes.

 13. Norwonk says:

  Sånn er det. Alle er for ytringsfrihet, men selvsagt bare for ytringer som ikke provoserer dem.

 14. Ein maktar å sjå det. Sarte er vi dog ikkje! bevares. Eg ser både humoren og alt som du ser. men det betyr ikkje at eg meiner det er “rett” å vise eller lage eit slikt program, av trusmessige årsaker og pga respekt for andre.

  Det handlar om respekt, respekt og atter respekt.

 15. bambi73 says:

  #5. Argus, nå sendes jo dette programmet etter leggetid for barna. 22.20 hvis jeg ikke tar helt feil. Da har mine små sovet noen timer allerede da:o)

 16. ARGUS37 says:

  Vi har vel alle litt forskjellige meninger om dette? Personlig syunes jeg mannen er en “tulling” som bruker et hvert middel til å bolstre sitt eget ego og kjendisstatus.

  Og så er det unger som ser på det som vises i TV-ruta. Det bryr Schau seg fint lite om. Men jeg gjør. Jeg skrur av Schau (og hans TV-kanal)

 17. bambi73 says:

  #3. Med boikotting mener jeg selvfølgelig annonsørene som boikotter. Ikke menneskene som boikotter, da de jo i utgangspunktet boikotter ved å ikke se:o)lol

 18. bambi73 says:

  Personlig synes jeg det vi så forige torsdag var sånn midt på treet når det gjelder “underholdning”, men veldig interessant.

  Jeg synes Scau er noe av det beste som har skjedd norsk Tv, og det er med tungt hjerte jeg leser at dette blir hans siste prosjekt!!!

  Bare for å ha det sagt så synes jeg denne boikottingen er helt syk. Det er jo bare å la være å se hvis det er så støtende. Men sitter litt med følelse av at de som skriker høyest mot, er de som sitter klar 30 min før sending og tripper med beina for å se:o)

  Hilsen ei som gleder seg som en unge til kveldens episode:o)

 19. Lola-Pagola says:

  Helt enig! Jeg ble virkelig positivt overrasket jeg, dette er det beste han har laget, etter min mening. Og det er bare tull at han prøver å fremme egen kjendistatus (hva så om han gjør), jeg tror han gjør det for egen del rett og slett, dette er en mann som liker å sprenge grenser, og teste ut nye ting, og om andre kan få litt underholdning ut av det, er det jo en stor bonus. Sutrete nordmenn..

 20. Lola-Pagola says:

  Ja ikke sant!!!! Jeg merker jeg blir provosert jeg, av at andre skal prøve å ødelegge moroa… sukk…

 21. Edbregadog says:

  Knall underholdning også. Både for de som tror og de som ikke tror. :o)

 22. You go girl!!! er fullstendig enig med deg.. folk må slutte å være så hårsåre og sutrete.