Nye seler! :D …og et nytt triks innlært

Casper har fått to nye seler, et halsbånd og et bånd fra sniiiille Pia 😀 Jeg er superglad for tingene, de passer ham perfekt! Er kjempefornøyd med Kenjan-selen jeg har skrevet om før, men den skrangler mye når han går løs, og er rimelig tung. Dessuten vil jeg ikke at han skal bade med den heller. Så da var jeg kjeeempeheldig å få hele to stk. flotte seler, den grønne matcher camo-halsbåndet hans (det er veldig viktig! 😛 ), og den blå ser så deilig ut å ha på seg, deilig og myk! Har ikke fått testet dem ordentlig enda, eksamen og alt det der = litt forsømt hund *rødme* (iallefall når det kommer til langturer, klikkertrening er jo bare genialt, kan ta noen økter med det her og der).

Bilder!:

Den blå selen (trixie). Så på den i julen faktisk, men så hadde de jo bare små igjen.
blå trixie

Kjeeeeedelig å posere!
kjedelig

Camo-selen fra ezydog. Cool dawg oder was!
camo foran

Her ser den kanskje i minste laget ut, men hadde ikke tatt den ut på ytterste hakk.
camo bak

Båndet og halsbåndet med refleks. Mykt og godt å holde i, og halsbåndet er halvstrup, favoritt-typen min. 😀 (ble litt dårlig bilde)
blått bånd

… og der var Casper lei av å posere!
jas3

fjas2

fjas1

fjas

Så tusen tusen takk, jeg er kjempetakknemlig! 😀 Utstyret kommer garantert til å bli mye brukt! Hvis du savner det, kan du komme å besøke det *fnis* 😉

Også bare noen fåå bilder fra en annen dag.
Må skryte litt av Caspern nemlig, som jeg har mistanker om er et lite geni 😛 Han lærte seg nemlig å bukke på TO minutter! Hadde egentlig ikke planlagt/tenkt på å lære ham det, men så drev vi og klikket på parkeringsplassen da, og Casper tilbød adferd som en villmann. På et tidspunkt ble han utålmodig, og la seg i lekestilling. Så da klikket jeg, og gav godbit. Etter noen få klikk satt bukkingen inne, og dagen etterpå la jeg på kommando. Så nå kan han det. Artig!
Dette er fem min. etter han lærte det; og han poserer villig. Jeg måtte gå unna for å ta bilde og sånn, og han ble liggende “bli” kommandoen fungerer på alt den 😀

bukke

Kjøpte et skateboard i fjor til ham (gal hundeeier muligens). Et lite ett fra lekebutikken. Så nå som snøen har smeltet har jeg lyst til å lære ham å stå på det. Eller, det er det for lite til, men kanskje han kan skyve seg fremover eller noe. Vet ikke enda, foreløpig klikker jeg bare når han er fysisk borte i det med labben, så tar jeg det gradvis derfra. Poseringen sitter inne da 😛 Er det noe han er vandt med her i livet, så er det vel å bli fotografert…
skate

Også siste bildet; jeg elsker brightness/contrast funksjonen i photoshop 😀
lys

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.