Nye leker og vannhale

To nye leker fra kong er i hus 🙂 Den ene er en wubba som flyter. Jeg ble litt skuffet over at den ikke piper, jeg gikk ut i fra at den gjorde det, og det var jo litt derfor jeg kjøpte den, fordi Casper elske pipeleker. Han har nemlig en tendens til å plutselig ikke gidde hente leken lenger, noe som har resultert i et par leker som har forsvunnet til sjøs 😛 Men artig var den likevel da, og Tira likte den godt.

Den andre leken var derimot en større suksess, kong Squeezz ball. Casper ble helt fra seg av glede, og han kan bare bli stående å tygge på den for å få frem piping i evigheter.  Det første han gjorde i dag tidlig var å styrte ned og begynne å pipe med den. Når man kaster den spretter den og hopper i uforutsigbare retninger, så denne var råmorsom rett og slett. Et pluss der er og at selv om den blir punktert så blir ikke pipelyden borte, da den ligger på en spesiell måte inne i ballen. Nå punkterer Casper sjeldent leker lenger, men damevennene hans har en tendens til å ødelegge litt 😛

Også har stakkaren fått vannhale… første gang han har fått det om sommeren faktisk. Er tydeligvis sant som det sies, at har en hund først fått det får den det gjerne igjen. Dette er vel tredje gangen nå. De forrige gangen har halen bare hengt rett ned, men denne gangen henger den ut fra kroppen i en nedoverbue. Når han logrer snur han seg bak og biter litt på halen, og synes tydeligvis det er ubehagelig… stakkar. Han som egentlig skulle leke med Nala i dag. Han har fått besøk av Sniff da, men de to leker ikke sammen så da er han i ro uansett.

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.