Nye halsbånd + kobbel

For et par uker siden bestilte jeg et par skinnhalsbånd og et kobbel fra en selger på ebay, som lager dette for hånd. I dag kom de 🙂 Så langt ser det bra ut, jeg er veldig glad i kobbel med to festegreier (husker ikke hva det heter jeg), og det må være sort med messingringer, vanskelig (eller umulig?) å oppdrive i fysiske Norske butikker. Så da jeg kom over et greit tilbud på ebay kjøpte jeg. Jeg tok nok litt i når det kommer til kobbelets bredde, er ikke så god på å se for meg hvor mye 1 inch er, så ble kanskje i bredeste laget. Foreløpig er det utrolig stivt, men jeg tror at det blir deilig med bredden når båndet blir mykt. Halsbåndene er 1,5″, den bredden jeg liker best. Det ene er et helt vanlig halsbånd, det andre er halvstrup. Veldig stive enda disse og, men tror det blir bra. 😀

Halvstrup

halvstrup, andre siden

halvstrup.

Glemte å ta bilde av det andre, men det ser ut som halvstrupen bortsett fra halvstrupen 😛

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.