Ny seng, frislipp og sånn.

Siden forrige innlegg har jeg og Casper flyttet, så nå har Casper blitt by-hund. Det går veldig bra, og Casper har vel ikke brydd seg stort om overgangen. Det som er litt dumt er at det blir mer tungvindt å få brukt energien hans, men går jeg ut sent på kvelden sniker vi til oss litt løping i diverse parker. Det er også noen frislippsteder rundt her. Men håper han etterhvert kan få seg noen faste hunder å leke med da, blir mye mer løping når det er få hunder sammen enn en hel mølje, og ikke vet man hva slags hunder som plutselig kommer heller.

Nå har vi snart vært her i to uker, og Casper har ikke hatt noen seng… jeg hadde sett meg ut en jeg ville kjøpe for lenge siden, men har ikke funnet noe sted de har den (har nå hørt rykter om at de har den på xxl, men den har aldri vært der når jeg har kikket). Uansett, jeg spurte på hundesonen om noen visste hvor jeg kunne få tak i, og sannelig var det ikke en som hadde en liggende, i den størrelsen og fargen jeg hadde tenkt å kjøpe. Så da var jeg superheldig, og fikk den billig 😀 Nå ligger Casper og sover på den, den ble tatt i bruk med en gang den kom inn døren. Så da håper jeg han fortsetter å like den. Den var endel mykere enn jeg hadde trodd, men ser ikke ut til å plage ham, så får se. Hvis ikke skjærer jeg til en skummadrass og putter inni istedenfor saccosekk-kulene. Merket er Gravel Dogs Technology.

Ps. kamera ble igjen hjemme, men kommer opp til helgen. Derfor mobilbilder.

Photobucket

øynene hans lyser av glede

Photobucket

...

rundtur 😛

Og her er et lite videoklipp av frislippet. Dette var før det ble fullt av hunder. Casper forelsket seg totalt i Valpis (grand danoisen), og hang på som et slips. Så for hans del kunne det bare vært de to der. 😛

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=shkFcR0-dr8&w=640&h=390]

Bookmark the permalink.

Comments are closed.