NKK Hamar 2010 [bilder]

I år som i fjor hadde jeg meldt på Casper på nkk hamar, i vikingskipet. Satset på å gjøre det bedre enn fjorårets blå, og kanskje til og med få en ck på kjøpet 🙂 Noen blå ble det heldigvis ikke, men heller ingen ck, ble bare en flat rød… MEN, det må jeg bare si at for en gangs skyld hadde jeg en veldig positiv opplevelse av det å være i ringen, Casper var så flink, og i det hele tatt var det ganske koselig. Og med så mange trivelige prikkefolk så er det jo turen verdt uansett.

Dommeren var Eli-Marie Klepp fra Norge, og her er kritikken:

2,5 år. Meget kraftig maskulin hann. Aningen tungt hode. Bra ører. Lang fin hals. Ok anlagt skulder. Holder overlinjen bra. Bra bryst dyp (dybde sikkert). Kunne vært aningen bedre vinklet bak. Bra føtter. Beveger seg bra. Ok fra siden.

Så ingen fyrverkeri eller rakketter i denne kritikken akkurat, men greit nok, han falt ikke i smak. Vet ikke helt hva som menes med tungt hode, for det synes jeg ikke han har, vet ikke hva som legges i akkurat det. Løpingen fra siden føler jeg ikke jeg fikk vist frem godt nok, ble litt for kort stykke, og rakk ikke å få ham i bra driv der før svingen kom. Men vi blir da bedre synes jeg 🙂 Ikke for å være innbilsk, men hadde vel håpet på en ck gitt, det synes jeg vi fortjente, men må også si at akkurat denne utstillingen tar jeg ikke så veldig tungt heller 😉

 

Casper og Jubi 🙂

 

Bilder fra dag en og dag to:

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.