Nidarosdomen og bymarka

Mamma og Pappa er på besøk, så var litt turist i dag 🙂 Ikke fornøyd med bildene i dag i det hele tatt, men shit au! 😀Casper måtte såklart posere litt, som vanlig!

og spise litt kastanjer… eller rettere sagt tygge dem istykker og spytte ut. Ser du Pia, Casper kan og se teit ut!

De har noen helt fantastisk nydelige statuer utenfor nidarosdomen, denne falt jeg spesielt for!!!!!!!!

Og disse da, skikkelig sjarmtrollVi fant ut at familiegravstedet var en ypperlig hundegård

Men Casper var ikke helt enig..

og lurte på om jeg virkelig hadde tenkt å la ham være igjen der… han er jo glad i bein og sånn, men kan bli for mye selv for ham!


Mye morsommere å løpe litt på kirkegården!

og her er enda et bilde av den fine statuen, som kan bevege seg litt og!

Han er nå skikkelig søt han Casper, vi sto og så på skriften på veggen (faktisk), tagging fra gamledager, og jeg gikk tett inntil og pekte. Og da kommer Casper plutselig styrtende, tar skikkelig fart og hopper opp på veggen?? Skikkelig parkour style, bare at landingen ikke var særlig elegant. Pliktoppfyllende som han er trodde han nok at det var meningen at han skulle opp å posere 😀 *fnis* han ble litt flau etterpå, og gav noen skjemske smil.

Og her har vi en festlig tagg fra1200 tallet (sa de var gamle!): her står det, på latin LAVRENTIVS CELVII ANVS PEÞRI, ‘Skalledes Laurentius, Peters anus’ som betyr noe slikt som at munken Lavrentius hadde et forhold til en annen mann, Peter. Pent sagt.

Etter kirkegårdvandring og utekafe dro jeg og pappa opp i bymarka, og Casper syntes det var ypperlig vasse-temperatur, enda det var frost på bakken…


Casper fikk løpt fra seg, og var egentlig strålende fornøyd med livet 🙂 her har han en raptus i en myr.

Fin dag og fin tur 🙂

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.