Modell med kugalskap på munkholmen, blandt dyrene i hakkebakkeskogen. Oj. Lang overskrift! Og der ble den enda lenger. Og lengre… osv. Klarer visst ikke å slutte. Men DER sluttet jeg!

Casper har debutert som offisiell modell i dag. Og han var dritdårlig. Beklager Casper, men du var ikke særlig flink. Han fikk nemlig et akutt anfall av kugalskap, og det eneste som sto i hodet hans var å gnafse i seg mest mulig gress, posering var ikke så viktig. Siden jeg tok bildene kunne jeg ikke stå foran og hoppe heller. Men det gikk da på et vis. Kanskje han fikk prestasjonsangst stakkars, og spiste fordi han var nervøs 😛 Men uansett, han er jo ikke hovedpersonen i stykket . Strengt tatt er han ikke med i det hele tatt (villedene markedsføring 😛 ).
Men. Skryt skal gutten og ha gitt. For makan til omgjengelig og trivelig hund jeg har! Han er rett og slett fantastisk, heeelt objektivt. Han smeltet nok mangt et barn, og mang en forelder i dag tror jeg. Da vi satt og ventet på båten var det noen barn som gjerne ville hilse på ham, og de spurte så pent. Jeg sa selvsagt ja, og herlige Casper omtrent deiser seg ned i bakken, ruller over på rygg, og ligger bare rolig og logrende mens han  nyter oppmerksomheten. Det er tilitt det, til totalt fremmede, og jeg tror og han har overbevist flere om at dalmatineren faktisk er utrolig barnevennlig. Så selv om det kanskje ikke var hans beste dag modellmessig, så har han nok en gang bevist at han er en utrolig stødig og flott hund, som jeg virkelig må si jeg er stolt av. Uhemmet skryting er lov i egen blogg faktisk. Så det 😛

(trykk for gigastørrelse)

Pust og pes!

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.