Enkemannen Lola Pagola ligger i…

Enkemannen Lola Pagola ligger i sengen og hører hjertet dunke alt for fort. Hun tenker på det Red sa om nervøst hjerte, og håper ikke det er farlig. Det høres farlig ut, men hun er ikke helt sikker på hva det er. Om det er fysisk eller psykisk. Et ganske fint utrykk iallfall. Hun orker ikke mobil blogge mer, for lyset fra skjermen tvinger henne til å myse med øynene, og dette vet hun kan føre til unødvendige streker i ansiktet. Lys våken, men fortsatt rynkefri lukker hun øynene, og tenker videre på nervøse hjerter, og om hun skal finne frem vinterskoene i morgen. Ute snør det stille.

Bookmark the permalink.

8 Responses to Enkemannen Lola Pagola ligger i…

 1. Lola-Pagola says:

  Enkemann… verden som jeg kjente den er død, den har forlatt meg. Igjen sitter jeg alene, som en mann forlatt av sin moder jord. Sukk…

  Nei.. det ligger nok ikke så mye mer bak statusen min enn at jeg synes det er et fint ord, og siden jeg aldri får oppleve å være enkemann (med mindre jeg skifter kjønn, eller blir en traktorlesbe som mister sin kone), får jeg bruke tittelen siden den er her. 😉

 2. Lola-Pagola says:

  Nei, fjo jeg overlevde heldigvis natten:) Og i dag sto jeg opp rimelig tidlig (altså 11.30), og det er jo en begynnelse mot mer praktiske vaner!

  Han en god kveld:):)

 3. Lola-Pagola says:

  Søren, jeg glemte alt om cognacen jeg, istedenfor lå jeg våken i flere timer. Damn!

 4. Lola-Pagola says:

  Synes det er et fint ord.. enkemann… men det er jo sikkert ikke så fint å være det på ordentlig da.

  Takk for link! Det var da godt å lese, at det ikke er noe farlig. Er jo litt nervøs for pga. flytting og sånn, så da er det sikkert derfor.

 5. nisselue says:

  Hei Mms-enkemann Lola-Pagola! Nisselue har nå endret sin status fra single til skilt. Skilt fra verden ved sin skeptiske grunnholdning.

 6. JaSol_Spania says:

  Siden vi intet har hørt etter dette ærlige utbruddet, regner jeg med at enkemannen Lola Pagola forsvant inn i drømmeverdenen. Siden vi ikke tror at nervøst hjerte er dødelig…

  God morgen! Ha en flott dag!

  (Siden du leser dette når du våkner igjen)

 7. Redneck says:

  hehe, det er nok mest psykisk ja, og cognacen skal hjelpe deg å bli trøtt 🙂 Sløve deg ned…zzzzz

 8. ola says:

  Enkemannen????

  Her kan du lese en diskusjon om nervøst hjerte, se spes. innlegg # 4:

  http://forum.kvinnegu

  Mao. slapp av, – helt normalt!