En liten helseoppdatering

Casper har vært bra lenge nå, inntil for en måned siden, da han smalt i isen. Jeg merket ikke noe på ham på noen timer, før han skulle reise seg etter å ha ligget å sovet foran peisen. Da falt han sammen i bakparten, og klarte ikke å gå lenge av gangen. Kjørte til dyrlegen, og da vi kom dit var han fin igjen. Typisk, men skal ikke klage på det. Har tatt det rolig siden da,  med besøk hos kiropraktor, men i går overdrev vi nok lengden på turen litt, det ble godt over en time og han var mye løs (dumt av meg), og på kvelden så jeg at han beit på forlabbene sine og fikk ufrivillige “klø” bevegelser med bakbeinet. Nerve i klem… I dag har vi (såklart) vært hos dyrlegen, hell i uhell skjer jo slike ting tydeligvis på onsdager for oss, som er fint fordi “vår” veterinær kun er på klinikken på torsdager.

Så da har han fått laserbehandling og kiropraktikk som vanlig. Det ser ikke ut til å hjelpe nevneverdig, men litt bedre har han da blitt, kanskje. Gikk en tur på 100 meter for å se, og da klarte han å gå tilnærmet normalt uten å falle sammen slik som på videoen, som ble filmet rett før.

Operasjon er plutselig blitt ett alternativ, har ikke vurdert det seriøst før nå. Men om han ikke blir mye bedre, eller om dette er noe som skjer flere ganger, må jeg vel innse at det er det beste. Veterinæren vår skal spørre han som tok CT av Casper i fjor og om gjør slike operasjoner om hva han tenker om dette, så får vi se. Vil jo slippe operasjon så klart, men som sagt, slik kan han jo ikke ha det i lengden heller. Så nå krysser jeg fingrene for at han bedrer seg markant, og hvis ikke så håper jeg at tilbakemeldingen fra kirurgen er at en slik operasjon har gode prognoser og at det ville kunne hjelpe Casper.

Ikke alltid det er artig å ha hund, min største glede og største bekymring på en og samme tid.

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.