En data full av dalmatinerbilder [harde fakta] og noen lekebilder

Mappen på min computza altså: (Harde fakta!) Jeg har hatt hund i drøye 3 måneder, og allerede er 6,7 GB av hardisken fylt opp med valpebilder. Må si jeg virkelig ønsker meg en ekstern hardisk!

 

Ja, og nå; selvsagt bilder. Toya har kommet hjem igjen, har vært borte et par uker pga. våteksem, og at Casper driver og slikker på sårene. Ble litt upraktisk å passe på dem hele tiden, måtte dele inn stuen med tørkestativ og sånn. Men nå er sårene grodd, og Casper ble kjempeglad da han så henne i går. Disse ukene har han gjenomsøkt hele huset hver gang han har kommet inn fra tur på jakt etter Toya. Var ganske slitsomt i går kveld da, da vi skulle legge oss drev han bare å flakset vileløst rundt i rommet og ynket seg, han ville leke med Toya han, som hadde lagt seg. Endte med at han måtte sove i buret, og da ble det ro.

Min tur snart eller?

Tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.