Dette dyret har sine predatoregenskaper i behold

I følge denne siden er dalmatineren normalt problemfylt å oppdra, og har sine predatoregenskaper i behold. Hannhundene blir også 69 cm høye, så jeg ser jo nå at lille Casper må være en minidalmatiner. Beina er vanligvis heller lange, og den har en normal lengde på snuten. Rasehunden har mellomstore hengende ører. Dalmatiner har en heller vanlig kroppstype. Halen er kort og hengende. (what? Kort? Hengende?)

Takk for en god latter, allehunderaser.com 😀 ta en titt der, flust med underholdene rasebeskrivelser.Men det som er litt skremmende er at siden nok er ment seriøst, og med de feilaktige beskrivelsene de kommer med, så kan jo nybegynnere blir rimelig misledet (vel, om man virkelig tar en side med et slikt språk seriøst, så er man ille ute til å begynne med kanskje…)

Ta fks. en titt på amerikansk tundra schâfer, det er en kjempebra ulvehybridrase. Denne rasen har normalt lange føtter. Men pass på, den kan være avansert å oppdrive i annonser.

Boxeren er kjent for å sikle i haugevis, er overfølsom og derfor mottagelig for lydighet. Har likhet med dalmatiner sine predatoregenskaper i behold.

Under barnevennlige raser finner vi shar pei som er en super hunderase, og har lav iq. Hunder med lav iq har typisk problemer med å lære. Halen er enormt kort og kurvet. Snutepartiet er passe kort. Pelsen på shar pei er kort.

Finsk lapphund er gjennomsnittlig omfattende å dressere. Rasen er hverken mer eller mindre overfølsom enn andre hunder. Disse hundene har ingen overdrevne predatoriske instinkter sammenlignet med andre hunderaser.(Dalmatiner fks?). Uheldigvis kan enkelte få svak helse. Hannene kan bli 0 til 0 centimeter høy. Hunnene er 0 til 0 centimeter høy. Hannene er 0 til 0 kg. Hunnene kan veie 0 til 0 kg. Finsk lapphund er oftest ikke så omfattende å snuse opp på markedet

Så, hvilken fjortis vil ta på seg æren av å ha laget denne fantastiske siden?

Noen som kjenner igjen rasen sin på en prikk?

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.