Det er ikke alltid like greit å være Casper!

Sniff og Casper pleier egentlig ikke å bry seg så mye om hverandre, Sniff synes Casper er litt teit, og Casper har gitt opp. Men nå derimot… Sniff er nemlig høyløpsk, til Casper sin store frustrasjon. I dag var vi på fjelltur, Sniff foran, Casper bak, og jeg hengende etter ham igjen som et slips i baggen-beltet (det er imponerende hvor mye den strikken tåler!). Han sto ikke særlig høyt i kurs etter at han dro meg overende slik at jeg landet på ryggen i en myr, og var våt resten av turen. Frokost skulle han iallefall ikke ha i dag tidlig, og i dag har det bare vært Sniff Sniff Sniff. Men heldigvis fikk han presset inn tid til et kjapt måltid mens Sniff var ute av syne.

Sniff is in heat, and Casper is a bit frustrated!

 

 

 

løpetid (2)

Ok, jeg skal prøve å sitte pent og bare se på lekre lekre lekre Sniff som svinser foran meg her!

løpetid (3)

hun ER så fin!

løpetid (5)

SÅ fin!

løpetid (6)

Klarer ikke holde meg lenger! UUUUUUUUUUUUUUUUOOOOSNIIIIIFF!

løpetid (7)

hør på meg da!

 

løpetid (8)Takeoff!

løpetid (9)

 

løpetid (10)

hæ? Ler dere av meg?

løpetid (11)

 

løpetid (12)

 

løpetid (13)

puh… det var slitsomt!

løpetid (14)

sikker på at jeg ikke bare kan komme pittelittegranne bort til henne? Bare litt?

løpetid (15)

Nei vel da…

løpetid (1)

Det ble ikke så mange bilder av Sniff. Faktisk bare dette ene med en halv Sniff på 😛 Det var liksom Casper som sørget for å ta all oppmerksomheten den dagen.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.