Den nyfødte andre-bloggen

Da jeg opprettet en egen blogg på vgblogg, var jeg ikke helt sikker på hva jeg skulle fylle den med. Da jeg attpåtil ble gjort oppmerksom at jeg hadde fått enda en blogg til på kjøpet, visste jeg ikke min arme råd.Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

 

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketDa jeg, uten å tenke meg om, aktiverte denne andre-bloggen, forsto jeg med ett at her hadde jeg skjært meg selv i for tynne stykker. For selv om jeg har utrolig mange spennende, interresante, mystiske, urovekkende, gudsbenådede og groteske ting å skrive om, finnes det da også grenser for mitt vedkommende.

Men, jeg kunne jo ikke la meg knekke, jeg måtte løse dette intrikate problemet. Og som den smarteste kniven i skuffen, tok det meg slett ikke lang tid å finne ut hva denne skulle fylles med. For, som den estetikeren og perfeksjonisten jeg er, streber jeg etter å holde bloggen min ren og fin, med velplasserte illustrasjoner, veloverveide fraser osv osv. Det som ikke er så veldig estetisk og flott, er sms og mms innlegg. Derfor har jeg bestemt meg for å dumpe disse her. På denne bloggen er det rom for skriveleif, og kanskje ett og annet tåpelig utsagn (vel, det går for den andre og).

Det vil da egentlig si, at dette kommer til å bli en slags tur-og ferie dagboksmabok søppeldynge av noe slag. Mobilen min tar ikke så bra bilder, så det er godt mulig potensielle fine bilder vil bli lagt ut i moderbloggen “Den smarteste kniven i skuffen”.

Velbekomme!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Mens jeg som ny blogger fortsatt har gnisten, slenger andre hatten inn i skapet.

 

 Last Blog Ever

 

LEAVE BRITNEY ALONE!

Dette var vel heller mer krokodilletårer og dårlig skuespill, men.. ja uff.

Les en artikkel om han/henne her

Og her, BRITNEY SVARER!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.