Dalmatinervalpen og den lille blodtørstige pinnsvinungen

Vi har en søt liten pinnsvinunge i hagen, som går under navnet Piff. Piff er fredelig og grei, men det har også en mørk side, noe vi fikk erfare. Soundtrack: Psycho dusjscenen.

Alt er fryd og glede, og Casper deler gladelig benet med de som er mindre.

Pent par ja. Piff følger etter Casper, og Casper er like nyskjerrig.

.

Leke?

Casper blir frustrert av det kjedelige dyret som bare klumper seg sammen

Søt liten tass ja

Og det synes nok Casper også, at Piff er litt søt.

Den merkelige hunden, og den piggete soppen med klør

Pene:)

Suss! Piff med is på snuten

Egget gikk unna på null komma niks, veldig søt slafsing pinnsvin lager

 

Piff sjekker ut skoen til søsteren min. Noe vi kommer tilbake til litt lenger nede.

Deretter sjekker den ut foten til Casper…

For så å ta et skikkelig tak i det, og bite seg fast. Så følger en trebent hundedans, med piping og panikk fra både mennesker og dyr, så bildet under er det eneste som eksisterer fra den episoden. Måtte jo prøve å hjelpe til. Men husker jeg tenkte bilder eller hjelpe bilder eller hjelpe? Det fòr igjennom hodet mitt, om jeg skulle ofre Casper for noen blinkskudd. Men valgte Casper da. (Søsteren min var ikke like heldig) Må si dette var veldig overraskende, og vi så det ikke komme i det hele tatt. Piff har jo fulgt etter Casper, og vært veldig interressert, men trodde kanskje at det var interresert i å ha ham som venn, ikke som middag.

Nuvel, ingen skade skjedd, Casper tar seg litt gress, og Piff fortsetter på oksebenet.

Men så slår killerpinnsvinet til igjen, og denne gangen er foten til søster målet! Her var jeg veldig lite behjelpelig,måtte jo forevige dette. Begge overlevde, og jeg har ikke ledd så mye på lenge. Aldri har jeg sett undersiden på et pinnsvin heller, veldig morsomt. Alle bena sto ut til siden, mens Piff flagret i luften, og søster hoppet rundt på ett ben (mens hun tok bilder). Bildene er litt uskarpe, det er vanskelig å få bra bilder når man hyler av latter, og motivet spretter avgårde.

Alt gikk bra med menneske, pinnsvin og sko, men det er slik vi vil ha det! (Bildene er tatt noen dager før de andre)

Piff bor fortsatt i hagen, og er fortsatt like innpåsliten og søt. Casper er en smule mer skeptisk, men alikevel veldig nyskjerrig. 🙂 … og visse personer i huset (ikke meg) tør omtrent ikke gå ut i hagen hvis det lille dyret er tilstede. “Killerpinnsvin tok over hage, familie evakuert”…

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.