Caspers første kløv!

De siste månedene har det blitt mange “første ganger” for Caspern, som har blitt så stor at han kan brukes litt hardere fysisk;  første gang på ski, første gang på sparktur og nå første gang med kløv. Eller vi har ikke testet den i bruk enda, men den er i hus iallefall.  Den var jo på ønskelisten, og valget falt på ruffwear approach pack. Da jeg bestilte den fra canis sto det at den var utsolgt, og at jeg måtte regne med 10 – 20 dagers leveringstid. Men et par dager etter fikk jeg mail om at kløven var sendt, og i dag kom den. Jeg må innrømme at jeg ble litt bekymret da jeg så at pakken fikk plass i postkassen, sammen med en god bunke reklamer. Hadde bange anelser om at nå hadde jeg bommet totalt på størrelsen, og at den var det bare å sende i retur.

Men heldigvis, da jeg pakket den opp var den akkurat så stor (eller liten) som forventet, og den satt som et skudd på Casper. Vanligvis blir jeg usikker på om ting er i riktig størrelse, men her er det ingen tvil. Hadde den vært større hadde den bakerste reimen gått over tissen hans nemlig ;). Tror denne størrelsen er veldig passende for vårt bruk, dagsturer, turer til butikken, stranden, byen osv. Jeg synes det blir unødvendlig med en kløv som i seg selv veier flere kilo, og henger ned til bakken (ok satt litt på spissen). Så nå blir det kløving på oss, gleder meg 😀

Jeg skal skrive en liten anmeldelse av kløven når vi har fått testet den i bruk. Legger med noen bilder av den. Den er tom og har fortsatt pappgreie på toppen.

ruffwear approach pack, størrelse Medium

...

ferdig?

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.