Casper og hans nye samboer – lekeslossing, kos, halsbånd og sånn. [Bilder]b

Første kveld/dag som samboere, og Toya og Casper går utrolig fint sammen.

Mye tulling og fjasing den første kvelden, Casper finnes visst ikke sliten. Toya ble litt lei etterhvert, og sa fra. Men som regel er hun akkurat like mye med på leken. Merker godt at Casper er en valp, utrolig spretten og utholdende! Blir godt for ham å få leke så mye han orker, han har ikke lekt noe med andre hunder på to uker, så det var jammen på tide. Flott at han lærer seg å bo sammen med en annen hund mens han er så ung og, så egentlig er det bare positive ting med dette. Vel, litt negativt er det jo at han ikke ble så glad for å se meg da jeg kom hjem i dag som han pleier, ikke et smil! Han som alltid smiler til meg. Men nå begynner det å roe seg litt, og han blir vel glad i meg igjen haha (snurt fordi jeg ikke er Caspers midtpunkt akkurat nå ja)

I dag har de roet seg veldig, og ligger tilogmed ved siden av hverandre. Toya demper nok Casper litt, og vil hun ikke leke blir han bare ignorert. Casper på sin side kommer med frustrasjonshyl hvis han ikke får det som han vil. Haha 😀

Orker forresten ikke redigere bort lysende monsterøyne, blildene blir uansett aldri bra. Men da kan dere iallefall se at idyllen hersker. I 2 min iallefall.

Bytting av halsbånd. Halsbåndet Toya har på kjøpte jeg da casper var 2 mnd, og det passer enda ikke. Men gleder meg til det gjør det, for det er veldig stilig synes jeg. Hun jeg deler leilighet med har samme forkjærlighet for å bestille hundeting fra nettet, og halsbåndet Casper har på seg er ett av ca 50 i samlingen.

Nå har jeg nettopp bestilt ett til fra collarmania.com, et halvstrup i dette stoffet:

Glær mæ til det kommer, men tar iallefall 4 uker, siden det kommer fra usa, og er håndsydd.

Dette kjøpte jeg på europris (æsj ingen stor fan av den butikken, men når det kommer til hundeting må jeg liksom bare kjøpe alt). 49 kr for halsbånd og matchene kobbel. Kobbelet røk den første turen jeg brukte det på, så det var drit. Halsbåndet har han nesten ikke brukt, men tror det holder litt bedre.

Egen lekekasse har de, bare Toya sine leker som er der enda, så Casper går og plukker ut spennende leker, storkoser seg:)

Toya er ikke så mye for å dele leker, mens Casper gjerne vil drive på med lekene sammen med henne. Det gidder ikke hun hehe

Men han fikk da iallefall tak i den…

Titte litt i lekeboksen for å se om det finnes noe spennende. Men det er jo morsommere å leke med hverandre da.

Toya tar seg en bit av casper

De er egentlig veldig jevne i styrken, og Casper legger lett Toya i bakken. Men det er Toya som er sjefen, og hun som sier fra når nok er nok.

Villdyret Toya

Og nå er det nok!

Men casper vil mer… (memo til meg selv; rens linsen eller støvsug. Kanskje begge deler)

Nå ligger begge og sover, Casper i sengen sin, og Toya i gangen. Casper har vel skjønt at Toya ikke skal dra noe sted, og at det blir mange muligheter til lek etterhvert:)


11.januar 2010:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=579109 Toya ble fanget på minnekort i et noe uflatterende øyeblikk, og ligger i galleriet på denne artikkelen 😛

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.