“Åh va trött jag blev!”

Casper dupper av sittende [youtube http://www.youtube.com/watch?v=e4lHYjJ1iMI]

Må forresten skryte litt av hvor utrolig flink han er på toget, han sov stort sett hele veien, og lå pent på gulvet på teppet sitt. Spurte kondoktøren om jeg kunne ha ham oppi setet om jeg la på teppet, men det var visst ikke greit, de fikk klager fra allergikerne

Kjære allergikere, hvis dere tåler dyr så dårlig, hvorfor sette seg i den eneste lille vognen i toget som er beregnet på dyr? Det provoserer meg merker jeg, at vi med hunder blir litt annenrangs på en måte, “unnskyld at jeg har hund”. Jeg betaler like mye for Casper som folk gjør for en barnebilett, så det skulle vel bare mangle om jeg ikke fikk en plass å ha ham på og? Nei NSB, er ikke noen stor fan av dere, og synes ikke dere behandler hundeeiere særlig pent. Mange kondoktører er veldig hyggelige og helt klart hundeelskere, men så er det sannelig endel råtne epler innimellom og som ikke gjør turene like hyggelige. Såh… jeg skulle egentlig bare legge ut videoklipp jeg 😛 Tror jeg får ta ut resten av frustrasjonen i et eget tog-innlegg 😛

Tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.