Børste til dalmatiner

De som har dalmatiner vet at de røyter. Og ikke bare litt. MYE!  Og dette gjør de i større eller mindre grad hele året. Så for å minske hår-mengden inni mobiltelefoner, puter, truser, sofaer og alle andre tenkelige og utenkelige steder kan det være lurt å børste igjennom hunden ute, gjerne flere ganger i uken. Noe jeg da aldri gjør. Tenker vi sier en gang i året eller noe jeg. Sist gang jeg “børstet “ham (eller klorte ham kan man heller si) var det med en slik taggete sag-greie av metall. Den tok hår, og jeg tok av. Klarte ikke å slutte, så stakkaren fikk jo litt småsår og hårløse flekker her og der fordi jeg var så ivrig. Hadde jeg fortsatt hadde han sikkert blitt skallet.

Så i dag var vi på felleskjøpet for å kjøpe noe mot edderkopper, og kom ut med det pluss en valpepakke (han er da ikke voksen enda) og børsten det er bilde av under. Denne har myke gummitupper, dermed blir det hårfjerning og massasje i ett, istedenfor skinning og kloring 😛 Jeg synes denne var like effektiv som den med ståltupper, og Casper elsket den. Så nå skal jeg prøve å huske å bruke den et par ganger i uken 🙂

(Dogman hundekarde massasje m/gummi, kr 69 på felleskjøpet)

 

Deler av dagens fangst 🙂

Casper synes og den var kul

mer vær så snill?

mmmmmm!

og litt bak på rumpa da

Hva er din favoritt- børste til dalmatiner? (Eller andre korthårsraser for den saks skyld.)

Tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.