VM i hundekjøring 2011 [bilder]

World Sleddog Championship 2011

I dag var jeg og så på VM i hundekjøring på Gåsbu utenfor Hamar. Råartig! Ser så utrolig gøy ut!. Er ikke akkurat så sportslig av meg, men skulle jeg konkurrert i noe måtte det jo ha vært dette! Så kanskje om 10-20 år bor jeg på landet med mitt eget spann (sprintdalmatinere så klart).
Er litt tungvint å legge ut så mange bilder som dette i bloggen, ekstremt mye klikking må til, så selv om jeg ikke er noen fan av visningsmåten, legger jeg dem ut som “thumbnails”, også kan de klikkes på for å sees større. Hvis du trykker på det første bildet kan du bla deg videre til neste. De kan også sees som lysbildefremvisning . Lån gjerne bilder, men legg igjen en kommentar om det da. Tok 200 bilder og har redusert det til dette, men har alle fortsatt lagret. Ble litt tilfeldig hva jeg tok bilde av, men fikk ikke noe av snørekjøring.

En veldig fin dag, været og temperaturen kunne virkelig ikke vært bedre, og bra stemning. Eneste negative jeg har å si om det var bråket som kom fra kommentarboksen, greit at man snakker og kommenterer, det gjør man jo, men man trenger vel ikke sette på Jan Teigen og Madcon på full guffe vel, måtte jo omtrent rope for å kunne snakke hverandre. Så det så. Ble bare masete og litt billig. Men ellers; knall!

Nettsiden for VM 2011 http://www.sleddog2011.no/

[slideshow]

 

http://wp.me/pIAps-1Hcw

Tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to VM i hundekjøring 2011 [bilder]

 1. Lena Haugen says:

  Hei 🙂

  Takk for titten i bloggen min. Så flotte bilder du har tatt fra VM i hundekjøring på Gåsbu.. Ser du har tatt bilde av spannet mitt også ,start nummer 31 hehe..

  Hundekjøring er utrolig gøy, i allefall sprint og mellomdistanse. Full fart og action 🙂
  Et spann med dalmiser, ja hvorfor ikke hehe. De har en super kropp, samtidig som de er smarte og liker og løpe.. Tenk så kult 🙂 🙂

  Vakker hund du har 🙂

 2. Zebra says:

  Fantastiske bilder, og det så utrolig gøy ut. Sprintdalmis ja- høres kjempegøy ut:)

  • Nin a says:

   Takk 😀

   Ja skulle kanskje hatt et spann med Jubi’er! hihi Så kunne Casper vært lederhunden, han løper best med noen i hælene 😛

 3. brukshundene says:

  ååååh, så jo ut som en herlig opplevelse! Og fine bilder!

  • Nina says:

   Var utrolig gøy, og så hvor gøy de som sto bak hundene hadde det og, virker som en så herlig sport!

 4. Soppens Visdomsord says:

  Kjempefine bilder! Noen av bikkjene ser helt gærne ut! 😀