VM i hundekjøring 2011 [bilder]

World Sleddog Championship 2011

I dag var jeg og så på VM i hundekjøring på Gåsbu utenfor Hamar. Råartig! Ser så utrolig gøy ut!. Er ikke akkurat så sportslig av meg, men skulle jeg konkurrert i noe måtte det jo ha vært dette! Så kanskje om 10-20 år bor jeg på landet med mitt eget spann (sprintdalmatinere så klart).
Er litt tungvint å legge ut så mange bilder som dette i bloggen, ekstremt mye klikking må til, så selv om jeg ikke er noen fan av visningsmåten, legger jeg dem ut som “thumbnails”, også kan de klikkes på for å sees større. Hvis du trykker på det første bildet kan du bla deg videre til neste. De kan også sees som lysbildefremvisning . Lån gjerne bilder, men legg igjen en kommentar om det da. Tok 200 bilder og har redusert det til dette, men har alle fortsatt lagret. Ble litt tilfeldig hva jeg tok bilde av, men fikk ikke noe av snørekjøring.

En veldig fin dag, været og temperaturen kunne virkelig ikke vært bedre, og bra stemning. Eneste negative jeg har å si om det var bråket som kom fra kommentarboksen, greit at man snakker og kommenterer, det gjør man jo, men man trenger vel ikke sette på Jan Teigen og Madcon på full guffe vel, måtte jo omtrent rope for å kunne snakke hverandre. Så det så. Ble bare masete og litt billig. Men ellers; knall!

Nettsiden for VM 2011 http://www.sleddog2011.no/

[slideshow]

 

http://wp.me/pIAps-1Hcw

Tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.