“Ting jeg ikke kan” – Hvorfor jeg velger å kjøpe dekken istedenfor å sy selv…

La meg få demonstrere mine fantastiske håndarbeids-kunnskaper!

Tadaaa!

Jepp, da kan jeg nok trygt sette “lage hundedekken” på listen over ting jeg ikke kan. Hadde kanskje forventet meg et litt bedre resultat enn dette, hadde tenkt igjennom alt i hodet… men sløv saks og et overaskende tynt stott (kjøpte et fleecepledd på jysk til kr 19, glad jeg ikke betalte mer, for regnet vel med at første test ikke kom til å bli perfekt)… brukte dogman-dekkenet hans som grov mal, men lagde dette litt lenger ned på magen, samt lenger bak. Tanken var å bruke det som underdekken, siden dogmandekkenet er for kort, og ikke går så langt ned på sidene. Men jeg klarte å klippe halsen for stor, og var umulig å klippe pent i stoffet (muligens fordi saksa var meget sløv)… hvis jeg gidder prøve igjen skal jeg bruke en tykkere fleece, og legge litt mer arbeid i opptegning 😛

Kan jo ha dette i det sammenfoldede canvas-buret da, fyller ingenting og er lett, så kan bruke det som kosedekken på hall-utstillinger og sånn:P men må holde det skjult da, tror neppe Casper vil bli sett offentlig i det 😛

Ja ja… har jo bestilt et hurtta dekken i dyrebutikken da, så om det passer blir det nytt dekken snart.:)

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.