NKK-Lillestrøm “Dogs4All” ’09

Jeg og Casper dro til oslo på fredagen, slik at jeg kunne ha lørdagen på å gå rundt på utstillingen for å shoppe og glo. Sto opp tidlig lørdag morgen, og møtte Silje på osloS, og sammen tok vil toget til lillestrøm. Startet med å se på golden retrievere, og fikk sett halvsøsteren til hunden hennes. Mye spennende å se på, og fikk da brukt litt penger og, bla. på en targetstick til nesten 200 kr som jeg presterte å knekke da jeg skulle vise den frem hjemme (snufs).

På søndagen skulle dalmatinere stille, og jeg hadde meldt på Casper. Sto opp klokken 6, helt forferdelig, og dro ned til stasjonen, rakk toget i siste liten. Der møtte jeg to sonen-hunder med eier, Kee-Kee og Lundii 😀 Kjempekoselig, og vi tok toget sammen. Kee-Kee syntes Casper både var litt stor men også morsom, så hun ertet ham med å ta labbene i ansiktet hans som en katt 🙂

Fremme i messen møtte jeg Guro som skulle handle Casper for meg, og hun fikk ham til å stå perfekt ved første forsøk, helt fantastisk. Har aldri fått frem vinklene hans jeg, men jammen meg har han dem han og, og det sto også på kritikken 😀
Jeg var totalt nervevrak utenfor ringen, om mulig værre enn når jeg handler selv, men det gikk veldig bra, han var kjempeflink, men fant ut at jeg måtte stå slik han så meg, ellers ble han stresset, mammadalten. Veldig gøy å se ham handlet av en proff, nå sitter du i saksa Guro ^^
Jeg må lære meg trikset med å stille ham opp jeg og gitt.

Resultatet ble 1. uk, 4 ukk, og dagen min var gjort da jeg så den røde sløyfa 😀 En nybegynner som meg trenger ikke mer for å bli fornøyd.
Fikk en veldig fin kritikk, og det som trakk ned er jo ting under utvikling, ryggen er ikke helt ferdigsatt enda, men det kommer nok regner jeg med.

Her er krikken. Var helt utrolig slurvete, så jeg klarer ikke tyde alt.
Meget velbygd hode, med fine ører og bra bet, savner p4 på begge sider. Stabil?Steil? overlinje, fine vinkler, utmerket kropp, utmerket ben og poter, rør seg ut(merket?) fra siden, må stramme opp fr(ont?). Tiltalende side siluett

(rettet opp litt 8 des09)

En veldig koselig og slitsom helg, og fikk møtt mange kjente og noen ukjente. Og alltid koselig å møte folk fra dalmatinerforumet og sonen 🙂

Bilder ble det også noen av. Starter med Dalmatinerne, selv om de var på søndagen.

(Resulater og bilder av dalmatinerne finnes på http://www.kenneldotcom.net )

Photobucket
Vakre Pepper (NUch Dalmrosa Gaute Pudding)

Photobucket

Photobucket

Casper øver før ringen

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Casper nest fremst

Photobucket

Jakko (Prikken og Streken Asterix)

Photobucket

Vet ikke hvem dette er

Photobucket

Toro (Dalmrosa Toro Bearnaise)

Photobucket

Master (Dalmo’s Headmaster II )

Photobucket

Forloveden til Casper 😛 Jubi (Skvå Jubilation). Akkurat blitt 9 mnd og skal debutere i Junior.

Photobucket

Junior(?)-tispe

Photobucket

Jubi debuterer! 😀 1jk 3jkk(?) og HP!

Photobucket

Photobucket

Jubi blir grafset på av dommeren

Photobucket

Photobucket

Flott junior-tispe, ikke sikker på hvem dette er.

Photobucket

Photobucket

Casper på slideshow

Photobucket
Photobucket

Photobucket

 Dalmatiner-standen på rasetorget  med Pepper som flott representant:D

Også bilder av andre raser. Ble lørdag og søndag om hverandre her.

Tar forbehold om at jeg kanskje har bommet på noen raser her 😉
Photobucket
Pyreneisk gjeterhund

Photobucket

Hvit gjeterhund

Photobucket

Golden Retriver

Photobucket

Flatcoated retriever

Photobucket

Portugisisk vannhund med nydelig farge

Photobucket

Amerikansk Cocker spaniel

Photobucket

Australian sheperd styles før ringen

Photobucket

Hopp?

Photobucket

Photobucket

Portugisisk vannhund

Photobucket

Labrador-førerhunder

Photobucket

Dogo Canario

Photobucket

halvsøsteren til Toya

Photobucket

Photobucket

Schaefer

Photobucket

Labradorvalp

Photobucket

bordeaux dog (fransk mastiff)

Photobucket

Luftegården

Photobucket

Jack eller parson på eiers skulder 🙂 praktisk!

Photobucket

Toivo ( Nordanlidens Toai’vo). Samme plassering som Casper bare i åpen (1ak 4 akk)

Photobucket

Toivo

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Portugisisk vannhund med en nydelig farge

Photobucket

Engelsk bulldog

Photobucket

Boxervalp

Photobucket

Toivo

Photobucket

Photobucket

Toya

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Agility

Photobucket

Malenois i agility

Photobucket

Engelsk mastiff utenfor messa

Photobucket

Faraohund (tror jeg)

thats that 🙂

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.