Løping i solnedgang og forsøk på oppstilling

Gikk en tur på isen etter jobb i dag, tester ut en fastlinse, og tenkte å kanskje få til noen oppstillingsbilder. Som vanlig fikk vi ikke tatt det perfekte bildet  jeg støtt jakter på 😛 Tok 70 bilder, og av disse ble 20 av dem brukbare… jeg hadde egentlig tenkt at med et lyssterkt fastobjektiv ville jeg bare få skarpe og lyse bilder, men slik er det visst ikke 😛 Så ble litt skuffet da jeg så igjennom bildene, så mange uskarpe. Får skylde litt på dårlig lys og da 😛

 

elegant som en elefant

snøen er dyp, men amazing batdog svever bare over

🙂

E.T prøver å se hva som skjer bak meg

kan vel ikke annet enn å bli glad når noe sånt kommer løpende mot en 😀

enda et bilde som kan føye seg inn i rekken av mislykkede oppstillinger 😛 "skal jeg liksom stå sånn? blæ..."

enda et forsøk, står ikke perfekt men for en råkjekk hund da 😀 (lov til å skryte uhemmet når man har en så fin prikk da)

er så synd at det ble så uskarpt

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Løping i solnedgang og forsøk på oppstilling

 1. emelie says:

  haha! nej någon tortyrkammare har vi faktiskt inte! 😉

 2. Yohanna says:

  Vilken snygging! 🙂

 3. ellieogco says:

  Åhh sås ynd at de to siste ble uskarpe, helt nydelige bilder. Han er så flott!

 4. Elisa og co. says:

  Hei! Takk for kommentarene i bloggen min.Det blir jeg veldig glad for! jeg er sikker på at Casper og Nitro hadde blitt veldig gode venner 🙂 Morsomt at han har fått seg ny venn da. De har jo prikker begge to 🙂 Det ser utrolig digg ut med så mye is å gå på. Stooore, vidåpne områder å boltre seg på. Men jeg må innrømme at jeg syns is på vann er litt skummelt..
  Digger bildene av fuglen din. Jeg skal ta bilder av mine fugler når alle har fått fjærene på plass. Noen av dem ser litt pjuskete ut for tiden. De bildene av Casper i innlegget her var kjempefine! Veldig fint med sola i bakgrunnen! Han er RÅlekker 😀

  • Nina says:

   Det er herlig, er ikke glad i vinteren, men veldig fint at det blir løpe-løs områder rett utenfor døren omtrent, herlig! Så får jeg spart armene mine for trekk 😛
   ja du må ta bilder av fuglene dine!! Gjør ikke noe om ikke alle fjærene er på plass, det er jo bare ekstra sjarmerende. Som kvistete tenåringer 😛
   Tusen takk for koselig kommentar 😀

 5. Aaaah jaken paa det perfekte bildet!
  Jeg ser jo at noen et pittelitt uskarpe naar du sier det, men det man legger mere til er jo den flotte hunden, og gleden!

  • Nina says:

   Ja det perfekte oppstillingsbilde 😛 får det liksom aldri helt til *ler*

   Tusen takk 😀