Da var det gjort! Påmeldt til sin første utstilling.

 

Nå har jeg endelig tatt meg sammen, og meldt Casper på sin første hundeutstilling. Åpen klasse unghund (eller hva det nå het). Så da har jeg tre måneder på meg til å lære ham impulskontroll, ikke hoppe opp på meg når vi løper, og ikke stå med pinnerette bein når vi trener stå. Og ikke minst har jeg tre måneder på å grue meg. I går fikk jeg ikke sove før klokken ble 6. (Ok, en blanding av smånerver og sommerlatskap)

Blir jo litt gøy og da, gleder meg egentlig også. Men jeg håper litt på at noen andre har lyst til å handle ham for meg, jeg ser bare for meg at jeg kommer til å gjøre alt feil. Men men, den tid den sorg, først får vi finne oss ringtrening (altså utstillingstrening), og jobbe med passering av andre hunder og sånn.

 

 

Illustrasjon på hvordan det blir når jeg skal prøve å stille ham opp:

😛 ok blir ikke riktig så ille da men hihi (bildet er forresten fra i fjor)

Slik skal de stå:

 

 

Dalmo’s Irish coffee II, hentet fra dalmatinerklubben.no (samme far som casper)

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Da var det gjort! Påmeldt til sin første utstilling.

 1. Nja, vi får se han trenger jo faktisk 3 cert og har ikke ett enda da… Men retter dommerene så kan det jo gå, hadde det vært færre hunder på de utstillingene han har fått CK på, så hadde han jo hatt 2 Cert i dag og på god vei til å bli både norsk og svensk champion;-)

  Han burde virkelig vært champion nå, fineste Lapphunden jeg har sett iallefall. (har nå ikke sett så mange live da, men på bilder og sånn.) han er et av få unntak når det kommer til spisshunder altså, for han er virkelig vakker. Utrolig fine og skarpe tegninger.

 2. Få deg blogspot! Så får jeg med meg når du oppdaterer bloggen også! Hehe:-)

  Casper skal jo bli champion og mer til, så før eller senere må du jo klare å stille han selv, bare å hoppe ut i det;-)

  Skal ta en prat med Silje, kanskje pappaen til Bjønn kommer også fra Sverige, da hadde det vært litt gøy å møte de:-)

  Ja men kan jo ikke bare bytte blogg nå, etter hundrevis av innlegg :/ liker systemet her på vgb/wordpress bedre en blogspot, bortsett fra kommenteringsgreiene da.

  Hadde vært veldig artig om dere kommer altså! Så kan jeg overlesse dere med mine nerver 😛
  Champion hadde vært gøy ja hihi, så hardtrening nå! Tror nok Toivo kommer ham i forkjøpet da men. 🙂

 3. Frk_Meg says:

  Synes du var veldig søt sånn du sto på bilde Casper.
  Et tips om du ikke liker hundeutstilling er og huske hvordan du sto når det bilde ble tatt……:)
  Hilsen Skatten til Frøkna

  Han syntes nok det selv og. Eller kanskje bare at jeg var teit 😛 Jeg drev og skulle stille ham opp, og gå litt vekk for å ta bilde, og da så jeg jo hvor utrolig talentløs jeg var ha ha ha at det går ann 😛
  Tips overbringes IKKE til Casper 😛

 4. Har egentlig gitt opp å kommentere bloggen din, men skal gjøre et tapert forsøk for anledningen;-)

  Hehe, hvis han stiller seg opp slik blir det kanskje litt i meste laget;-)

  Men det var bra du endelig fikk ut fingern og meldt deg på en utstilling! Bare å hoppe i det! Det er jo langt ifra alle som går feilfritt i ringen selv om de er proffe til og med, ofte man ser at hunder hopper på eieren i grupperingen til og med! Så du driter deg helt sikkert ikke ut, med mindre han drar deg slepende bortover gulvet da, det hadde vært litt driti ut:-P

  HAdde egentlig ikke tenkt meg til Hamar, men kanskje jeg burde ta turen allikevel?

  Er litt tungvint system dette her ja, kunne ønske jeg ikke måtte godkjenne og sånn :/

  Skal nok klare å holde meg på bena, men noe elegant syn blir det nok ikke ha ha
  Lever i håpet om at den modig handler vil vise seg magisk for meg og ta over :p Men er vel ikke så ille som jeg skal ha det til da, får bare komme tiiiidlig og se hvordan det blir gjort.
  Kjempekoselig om du tar en tur ja, også tar du med Silje og Toya i samme slengen!