Ønskeliste

Casper har jo selvsagt også ønsker til jul, og  jeg blir nok desverre nødt til å oppfylle dem etterhvert. Stakkars meg. (Nei slettes ikke, undertegnede er jo hundeshopping-gal jo!:) 

Hurtta pro varmedekken siden dekkenet han har nå har blitt for lite, og når det er -20 trenger han noe litt større. 

varmedekken, sort

 

Kløv usikker på merke enda, har ikke fått prøvd noen på, men enten ruffwear, gresshoppa eller kennel. Synes ruffwear sin ser best ut egentlig, men den er også minst. Men likevel så tror jeg ikke det spiller noen rolle for vårt bruk, vi går ikke flere dager i fjellet og har ikke behov for noe veldig digert. Viktigste er at den sitter bra, så jeg har tro på ruffwear sin, må bare finne en butikk der han kan prøve den, lettere sagt enn gjort, har ikke sett den noe sted. Kennel sin har jeg lest mye dårlig om, så er litt usikker der, om kvaliteten står til prisen. Gi gjerne tips om god kløv i kommentarfeltet, og hvilken rase du bruker den på.  

gresshoppa

gresshoppa

ruffwear approach pack

ruffwear

kennelkløv

kennel

 Flexi-line jepp… vet mange kaller det “idiotline” pga “uvøren” bruk og null kontroll over hunden i det lange båndet, men bruker man den riktig er det jo en genial patent, jeg synes det er skikkelig tungvindt å dra med langt tau i områder der jeg vil at han skal få bevege seg litt friere, men der det er masse andre folk og hunder. Nå går han uansett stort sett løs der han kan, men veldig greit å ha et litt lengre bånd til de stedene der det ikke er mulig. Såh, derfor. Følte jeg måtte redegjøre for meg her 😛 Han sier han ønsker seg sånn med tjukt bånd inni for store hunder, slik at han og hans manglende impulskontroll ikke ødelegger den med en gang.  

Flexiline

Target stick fordi “noen” klarte å ødelegge den med en gang hun tok den ut av pakken, og fortsatt er veldig bitter. Noen som vet hvor man får kjøpt billige? Betaler ikke over 100 for en antennegreie igjen. 

targetstick

targetstick

 

Kong-leker.  Tails ser ganske kul ut, men strengt tatt kan man jo lage den selv om man har en vanlig kong. Og vi har jo to… men setter den opp her som en påminnelse. Kong zinger ser også ganske artig ut. Fant forresten denne siden, indestructible dog toys da jeg lette etter bilder, kanskje ikke en side jeg ville kjøpt fra, men tittelen lover jo godt for oss som har tyggeglade hunder 🙂

Kong Zinger

  

Kong tails

 

… også kanskje en pungvarmer  (haha neida)

pungvarmer

Ja det var vel det je.. Casper kom på i farten 🙂

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Ønskeliste

 1. Pingback: Caspers første kløv! « Veni. Vidi. Vici.

 2. Så mye fint!
  Jeg bruker bare en pinne som tragetstick jeg… hihi

  • Nina says:

   Gutten er kvalitetsbevisst kan skjønne ;D Nå har dyrebutikken bestilt inn hurtta-dekken, så da kanskje første ønske snart er oppfylt 😛 (neida, ikke bortskjemt du)

   Har også brukt pinne, en dag brukte jeg faktisk en hel kost hahaha, det ble litt tungt og tungvindt 😛 Trener litt forskjellige steder, så har bare knekt av pinner i skogen og sånn.
   Men hadde så lyst på sånn anntenedings jeg da, med kul på enden og greier… hihi

 3. fysj, tenke å ønske seg flexibånd? hadde jeg ikke kastet mitt skulle du fått det gratis, hater dem:P he he, men man har jo alltid ulik smak

  MAnge fine ønsker og basert på egen erfaring heier jeg på gresshoppkløven:) Brukt den på flere turer og den har sittet stabil og tålt en god dose juling. Kennel sin synes jeg har for lite solid utførelse og den er mindre stabil. Ruffwear sin må jeg innrømme at jeg aldri har prøvd, så kan egentlig ikke uttale meg om den (men jeg ville ikke kjøpt den selv for mitt bruk som er friluftslivsturer overalt, året rundt).

  Hoppet bare innom her fra hundesonen og tenkte da å dele mine erfaringer siden du ikke hadde bestemt deg for kløv;)

  • Nina says:

   Ja merkelige ønsker på den gutten 😛
   Jeg synes langline er skikkelig upraktisk, må drasse med den en lang strekning på fortauet, og drive og styre med den hele turen, så derfor hadde flexi vært greit noen ganger 😛 men ellers trives jeg godt med et halvlangt lærbånd, bedre å holde i, lett å feste osv. Hadde en gordon her for noen år siden, han var bare vant til flexi, og det var jeg og, så følte meg jo skikkelig slem og begrensene de få gangene jeg gikk i kort bånd med ham 😛 Men nå kunne jeg ikke slippe ham noe sted heller for da stakk han, så flexien ga iallefall litt frihet. Så lenge man ikke lar hunden gå ut i trafikken, gå bort til folk osv så synes jeg det er et helt fint konsept jeg 😛
   (oj det ble langt 😛 )

   Takk for kløverfaring, det du sier om kennel sin stemmer overens med det jeg har skjønt og, så da havner den iallefall nederst på listen 😀 Har ikke sett gresshoppa sin noe sted her, men kanskje dyrebutikken kan bestille for meg så jeg kan prøve. Ellers er ruffwear sin mer en stor nok for vårt bruk, men jeg skjønner den blir i minste laget og sånn for deres bruk 😀

 4. Kristin says:

  Oi, så mye han får 🙂 Heldigrisen!