Ønskeliste

Casper har jo selvsagt også ønsker til jul, og  jeg blir nok desverre nødt til å oppfylle dem etterhvert. Stakkars meg. (Nei slettes ikke, undertegnede er jo hundeshopping-gal jo!:) 

Hurtta pro varmedekken siden dekkenet han har nå har blitt for lite, og når det er -20 trenger han noe litt større. 

varmedekken, sort

 

Kløv usikker på merke enda, har ikke fått prøvd noen på, men enten ruffwear, gresshoppa eller kennel. Synes ruffwear sin ser best ut egentlig, men den er også minst. Men likevel så tror jeg ikke det spiller noen rolle for vårt bruk, vi går ikke flere dager i fjellet og har ikke behov for noe veldig digert. Viktigste er at den sitter bra, så jeg har tro på ruffwear sin, må bare finne en butikk der han kan prøve den, lettere sagt enn gjort, har ikke sett den noe sted. Kennel sin har jeg lest mye dårlig om, så er litt usikker der, om kvaliteten står til prisen. Gi gjerne tips om god kløv i kommentarfeltet, og hvilken rase du bruker den på.  

gresshoppa

gresshoppa

ruffwear approach pack

ruffwear

kennelkløv

kennel

 Flexi-line jepp… vet mange kaller det “idiotline” pga “uvøren” bruk og null kontroll over hunden i det lange båndet, men bruker man den riktig er det jo en genial patent, jeg synes det er skikkelig tungvindt å dra med langt tau i områder der jeg vil at han skal få bevege seg litt friere, men der det er masse andre folk og hunder. Nå går han uansett stort sett løs der han kan, men veldig greit å ha et litt lengre bånd til de stedene der det ikke er mulig. Såh, derfor. Følte jeg måtte redegjøre for meg her 😛 Han sier han ønsker seg sånn med tjukt bånd inni for store hunder, slik at han og hans manglende impulskontroll ikke ødelegger den med en gang.  

Flexiline

Target stick fordi “noen” klarte å ødelegge den med en gang hun tok den ut av pakken, og fortsatt er veldig bitter. Noen som vet hvor man får kjøpt billige? Betaler ikke over 100 for en antennegreie igjen. 

targetstick

targetstick

 

Kong-leker.  Tails ser ganske kul ut, men strengt tatt kan man jo lage den selv om man har en vanlig kong. Og vi har jo to… men setter den opp her som en påminnelse. Kong zinger ser også ganske artig ut. Fant forresten denne siden, indestructible dog toys da jeg lette etter bilder, kanskje ikke en side jeg ville kjøpt fra, men tittelen lover jo godt for oss som har tyggeglade hunder 🙂

Kong Zinger

  

Kong tails

 

… også kanskje en pungvarmer  (haha neida)

pungvarmer

Ja det var vel det je.. Casper kom på i farten 🙂

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.