Triks: rygge + trekksnutt [video]

Et par videoer, første er av Casper som rygger, 1.utfordring i januar på dalmatinerforum.net, og den andre av trekkhunden. Sistenevnte er i tidenes dårligste mobil-kvalitet, bare for å skru opp forventningene skikkelig her.

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Triks: rygge + trekksnutt [video]

 1. Linn says:

  Så flink =)

 2. brukshunden says:

  Fine, Casper! Ser ut som han er en flink trekkhund 🙂

 3. Inger Marie says:

  Flinke Casper! 🙂

 4. Maya says:

  Du va flink, Casper! 🙂

 5. Zebra says:

  E E SÅ jævlig misunnlig:) Jeg vil også ha trekkhund!!!

 6. Pia says:

  Ok, akkurat nå er jeg farlig sjalu! Enkelt og greit!

  For det første, så er han virkelig til å spise opp på triksefilmen. Verdens herligste tryne, og den lykkeligste halen i landet 😀

  For det andre, vil jeg gjerne leie inn deg og Casper til å lære min hyperlate, ubrukelige, grisedumme prikkemann å komme i kontakt med trekkhunden i seg selv! Seriøst – jeg ønsker meg trekkhund til bursdagen! 😀