Operert

På tirsdag ble Casper operert, og det ble tatt bort en kul i skulderen. Først regnet vi med at det bare var en fettkul, men viste seg at det var noe helt annet, som vi ikke helt vet hva er enda. Iallefall måtte veterinæren grave ganske stort og dypt for å få det helt bort, men borte er det iallefall. Inneholdt kalk. Hun sa det kunne komme av slag eller bitt, men vanskelig å si, og greia er sendt inn for å testes. Så det blir jo spennende. Hun var iallefall veldig optimistisk, og det ser ikke ut til at det er kreft, så da er jeg fornøyd. Men blir godt å få svar. Han var helt i ørska flere timer etter operasjonen, klarte så vidt å gå ut fra klinikken, og sov til langt utpå kvelden. Men etter det var han i full gang igjen, som om ingenting hadde skjedd.

Såret ser veldig bra ut, og veterinæren har vært veldig flink og bare lagd et lite snitt i forhold til området hun har vært på. På torsdag la jeg merke til at han hadde fått en skikkelig utposning på halsen og under haken, og da var det tilbake til veterinæren igjen. Var heldigvis bare en reaksjon på en av sprøytene, og ser at det begynner å gå ned igjen nå. Så nå er det bare å vente på at pelsen skal gro ut igjen.

Nå har han blitt forkjølet da stakkaren, surkler i halsen, og han hoster. Er en uke siden vi var på utstilling, så kan jo godt hende det er kennelhoste. Like greit at vi ikke kan gå ut uansett omtrent, med -20. Såret ligger og slik til at det blir forstyrret av både halsbånd og sele, så det blir en rolig uke frem til stingene skal tas på torsdag. Tiden vil vise om vi drar til NKK bø eller ikke, men er det kennehoste så er vel ikke det så lurt uansett…

Er iallefall glad for at han er forsikret nå 🙂

 

Etter operasjonen, helt slått ut stakkar

Såret

Veterinæren viste meg området hun hadde vært på, sånn ca. så her kan man jo se hvor lite hun kuttet i forhold til området hun var på under. Mulig jeg har tegnet en litt for stor sirkel her, men var et stort område iallefall.

Væskeansamling/reaksjon på sprøyte

halsen. Ser mye bedre ut i dag 🙂

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.