Lykken er…

… å finne et elgbein i skogen. Iallefall hvis du heter Casper 😀

Jeg har blitt litt (ok, veldig) hektet på geocaching i det siste (perfekt aktivitet for hundeeiere!), så i dag gikk turen til løten for å lete etter plastbokser i skogen som en annen weirdo. Casper er ikke superbegeistret for akkurat letingen, og liker nok best de enkle funnene. Men, han er nok storfornøyd med å få fine turer på nye steder. I dag gjorde han og sitt eget funn, han fant et elgbein (eller noe sånt). Han blir alltid så lykkelig når det skjer 🙂 Han skulle nok helst spist opp hele beinet, men jeg har ikke lyst til å våkne i natt av at det klirrer i beinrester på gulvet, så han fikk tygge litt på det før jeg tok det. La det faktisk i bilen, så får han jobbe litt videre en annen gang. Kanskje mens jeg er ute og leter i trærne etter PETling rør? 😛

tusen006lolapagola

 

tusen002lolapagola tusen003lolapagola tusen004lolapagola tusen005lolapagola
tusen007lolapagola
tusen008lolapagola

tygg tygg

tusen001lolapagola

Casper tok seg en dupp mens jeg lette etter en cache. Som jeg forøvrig ikke fant…

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Lykken er…

 1. Nydelige klare bilder!
  Dere bor jo ikke så langt unna meg dere, hvis dere leter eller cacher i Løten! Geochaching høres veldig spennende ut, og jeg leser stort sett alle bloggposter om det, i håp om at inspirasjonen skal finne meg på alvor!

  • Lola Pagola says:

   Geocaching er veldig artig, du burde definitivt prøve det. De er jo en helt knall aktivitet for oss hundeeiere, jeg har funnet så mange fine steder nå pga. det, og jeg er ganske nybegynner, med bare litt over 100 funn. Løten er fint altså, familien har jo bodd i hamar i årevis, men jeg har aldri utforsket løten før nå. Flaut å si det, men jeg var i løten «by» for første gang for et par år siden *flir*. Mange fine cacher i skogen der, eller altså, mange cacher plassert på fine steder.
   Lola Pagola recently posted..Lykken er…