Ett lite inngrep

casper med krage 18

For et par uker siden oppdaget jeg at Casper hadde fått en liten utvekst på tissefanten. Den var rød, og sto ut litt som en blemme,  men hard. Tenkte egentlig ikke så mye over den, annet enn at det sikkert var ett eller annet som gikk over av seg selv, et stikk, en reaksjon på noe, eller bare en vorte. På fredag forrige uke var jeg innom dyreklinikken for å kjøpe mat, og da tok jeg med meg Casper inn for at en veterinær bare kunne se kjapt på den og si om hva dette var, og om den eventuelt burde undersøkes nærmere. Veterinæren mente at den definitivt burde fjernes, og sendes inn til analyse etterpå. Så da ble det booket operasjon påfølgende mandag. Må jo si jeg ble litt overrasket, kom litt brått på, rett på operasjon liksom. Men er bra å få fjernet ting som ikke skal være der, også håper jeg at prøveresultatene er fine. Vevet under var iallefall helt fint, så det ser bra ut så langt.

20160422_113751

dingsen

Snapchat-1602955616298672307

Krage i bur (i bilen) er triste saker altså…

Snapchat-461037666869668364

blir muligens aldri klesdesigner.

 

Jeg var med da han fikk sprøyte for å sove, og det er alltid litt ekkelt synes jeg. Han rykket mye, og pustet veldig ujevnt. Noen ganger så det ut som han ikke pustet på en evighet, men da jeg reiste meg for å hente veterinær sjanglet han seg opp, han er jammen meg litt av en klegg, selv når han er dopa <3 . Da han var ferdig og ble tatt med ut i venterommet til meg smilte han som bare det, også la han seg ned på gulvet, og der ble han. Det sier litt om hvor omtåket han var, fordi det var mjauende katter og andre hunder i samme rom 😛

20160425_153702

i midten av venteværelset lå det en slappfis

Casper er 8 år, og har sluppet skjerm. Til nå… det er vel noe av det mest hundete som finnes flir Casper synes IKKE det er noe stas å ha den på, og kræsjer og setter seg fast overalt. Han har hatt den på når jeg har forlatt rommet, og når jeg kommer tilbake har han bare resignert og sitter midt på gulvet og piper. Han er heldigvis ikke det minste opptatt av såret, men det skal ikke bli vått, så da må han enten ha skjerm eller noe annet. Prøvde meg på en hjemmelaget løsning i går, det fungerte ikke 😛 Heldigvis har jeg fått låne en body som schæferen Toya har brukt, så da kan Casper få slappe av inne. Liker heller ikke å bruke skjermen noe særlig, pga. at han kræsjer med den så mye, g han har to prolapser i nakken.

 

Måtte bare filme en liten snutt av ham på gårsdplassen hjemme rett etter vi hadde kommet hjem. Sjanglefanten! Men godt humør, det har han alltid, uansett 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=Ugh7EKSLGVY

romedalskog 47

Vi var på en liten tur i skogen i dag sammen med Susi, Tira og Toya (bildet), som Casper fikk låne body av 🙂

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.