Litt utstillingstrening

Som jeg skrev i forrige innlegg, har jeg jo meldt Casper på sin første utstilling. Så nå må det trenes. Tok en liten økt nå, og det gikk egentlig ganske bra. Riktignok uten noen form for forstyrrelser da, så ble jo ikke akkurat troverdig ringtrening. Men får starte enkelt!

Travingen er egentlig noe jeg har hatt litt problemer med, han tror at når jeg løper, er det leking, og da hopper han og biter i båndet. Men i dag var han veldig flink, og hoppet ikke i det hele tatt. Nappet litt i båndet, men det var lett å få ham til å slutte og. Har ikke noe utstillingsbånd enda, så fant frem valpebåndet hans (som er et kattebånd), og festet den lille kroken i selve båndet, slik at det ble et slags retrieverkobbel, eller hva man nå skal kalle det. Anyways, lett og ikke forstyrrende, så følte meg litt smart der ja.

Stå er det verre med, jeg får rett og slett ikke til vinklene bak, blir enten for mye, eller for lite. Heller for mye. Finner ingen god teknikk å gjøre det på, så tror jeg trenger hjelp her. Skal bestille boken “Klikkertrening for utstillingshunden” av Karen Pryor, så håper den hjelper litt. I morgen er det også sosialisering/ringtrening borti høgget her, så får driste meg dit kanskje og. Koster bare 20 kr, så er ikke akkurat all verdens.

Fikk til et par rimelig bra ståer da, men er jo helt tilfeldig. En ting han er veldig flink på er å bli stående, selv om jeg går unna og sånn. Kommer da noe godt ut av å være kameraets yndling. Skal trene litt hver dag nå, så skal vi da komme noen lunde i mål når dagen nærmer seg. Håper jeg iallefall, kan ikke si jeg er helt trygg på dette akkurat.

Også noen bilder da.

Den mest vellykkede i dag. Fikk til både forbein og bakbein her, synes jeg iallefall. Dumt at bildet er litt skakt, får ikke rettet opp på denne pc.

Ikke helt bra, men han var jo søt 🙂

Samme som ovenfor, bare litt annen vinkel. Eh… bakbenet ble jo litt bra da…

Ferdig, og fornøyd med seg selv.


Tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.