Klipp, rens og drypp

( I dag er visst ikke min dag når det kommer til å lage catchy overskrifter nei) 

Casper er som regel en glad gutt, men akkurat nå er han litt fornærmet på meg av en eller annen grunn. Kan være fordi jeg renset tissetassen hans, med forhudsrens, han slikker seg veldig mye, og det er tydelig at han har vondt, han klynker og bærer seg stakkar.

Glad liten fyr, foto: pappa

Kan også være han er litt snurt fordi jeg klippet klørne på ham. En dårlig klipp, og det skal liksom huskes for alltid. Saksen jeg hadde før var kjempebra de første gangene, men så tror jeg Casper tygget på den eller noe, iallefall ble den slik at de to bladene gled litt fra hverandre, noe som resulterte i at neglen hans ble vridd med saksen da jeg klippet, akkurat som når man klipper papir med en veldig sløv saks. Ikke noe godt for ham nei. Men nå har jeg kjøpt en ny, og klippet ham to ganger med den. Gikk bedre denne siste gangen, men vi måtte være to. Men bare i begynnelsen, til sutt roet han seg og lå utstrakt på sengen mens jeg klippet, uten at han ble holdt. Det er fremskritt. Håper jeg klarer det helt alene neste gang, han var veldig flink da han var liten, da kunne jeg klippe så mye jeg orket. Greit at han har hvite klør også, ellers hadde det blitt mye blod tror jeg, umulig å se nerven på svarte klør. I tillegg tok jeg på ham expot i dag (middel mot flått), og selv om det bare skal dryppes mellom skulderbladene og ved haleroten, vek han fra meg som om jeg skulle piske ham eller noe. Tullingen. Men nå er iallefall dagens gjøremål vedrørene Caspers helse overstått, og til kvelden flytter hans nye samboer, Golde retriveren Toya inn for godt. Det blir spennende, og gøy.

-Ikke mer koffertligging

Mamma og Pappa var på besøk i helgen, og da hadde de med seg en seng fra ikea til ham. Ikke den peneste, men den var ganske billig, men med denne karen kan man ikke helt stole på at ting varer så altfor lenge. Mamma kjøpte også en rød pute til ham, den ble han veldig glad for. Bortskjemt gutt. Han fikk også et rødt teppe, og jeg fikk masse kjøkkenting:)

På søndagstur… neste fredag blir gutten 6 måneder.

Svanehalsen Casper

Endelig fri fra båndet:)

Casper kommer som et lite lyn på innkalling

Dekk og bli!

og kom! Flinke gutten:)

På torsdag skal vi begynne på hundekurs med den lokale hundeklubben, Casper og Toya har ikke gått noe kurs enda (men de er jo sååå flinke da hahaha), det blir artig, og litt skummelt. Er spent på hvordan Casper kommer til å oppføre seg, de første gangene blir det vel mye trekking i båndet mot de andre hundene tenker jeg. Vi var der forrige uke og bare så på, og da var han veldig flink. Til å ligge å se på altså, han lå rolig og fulgte med de andre som løp rundt i ring. Tenkte det var greit å la ham venne seg litt til omgivelsene først.

Og slutter ikke den ekstreme slikkingen hans, må vi vel til dyrlegen og se hva det kan være. Han har også en kul mellom skulderbladene, men det tror jeg egentlig er rabies-vaksinen han fikk forrige uke, det er jo der de setter sprøyter iallefall. Får vente å se, den henger iallefall ikke fast i noe, jeg får fingrene under den. I verste fall er det bare en fettkul. (Det er nå jeg er glad for at jeg har forsikring på ham altså hehehe)

Ps. Bildene er litt uskarpe og sånn, var lite lys, og linsen er visst veldig skitten. Jeg vil også ha et digert paparazzi-nikon 🙁

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Klipp, rens og drypp

 1. Lola Pagola says:

  Fo sho!

 2. Lola Pagola says:

  Hehehe:P

 3. Redneck says:

  Hot diggedi dog!

 4. m says:

  kcasper blir uten tvil kongen av dalmatinere når han skrider ned nordregate i høstferien det er nå jeg sikker på da hilsen upartisk”MORMOR”

 5. Lola Pagola says:

  Å! Tok hun bilde av dem?? Var de fine? Ikke så fine som Casper da men…:)

 6. m says:

  tante var i bymarka i dag eller går der så hun 2 eller 3stykk dem kan jo casper treffe i høst ferien

 7. Lola Pagola says:

  Ja vet, kjempefint! (Kan si slikt siden det ikke var jeg som tok det hehe)

  Skal legge ut noen flere tatt med det bra kameraet pappa har siden:)

  Nei, det er ikke ofte, jeg har sett en i norge siden jeg fikk ham… og har aldri sett noen der jeg har bodd i 10 år nå, litt rart, er jo en supervakker rase, både innvendig og utvendig…

 8. Riskymor says:

  Det første bildet var virkelig fint. Det er da sannelig ikke ofte man ser dalmatinere nå til dags, kan nesten ikke huske sist.

  Skikkelig fin vofs!