Hurtta Lifeguard storm hoodie

For noen dager siden bestilte jeg et regndekken til Casper, nærmere bestemt  en Hurtta Lifeguard Storm Hoodie, fra DivineDog i Sverige.  I dag kom det i posten, og det var enda mer rosa enn jeg hadde forestilt meg *flir* men det var jo bare en positiv overraskelse det, skal han først kles i rosa må det gjøres ordentlig! Jeg var litt i tvil om hvilken farge jeg skulle velge, det finnes også i knæsj gul eller knæsj orange. Men kom frem til at det er jo morsomst med rosa! Han kler det og så 🙂

Siden de bare kommer i strl. 55, 65, 75 osv var jeg usikker på om det kom til å passe, siden Casper er 60 cm lang ca. 55 ville blitt for lite, så da måtte det bli 65. Og det passet faktisk veldig bra, det kunne til og med godt vært litt større i front. Synes Hurtta har litt merkelige størrelser, i noen dekken blir 60 alt for stort for Casper, mens i andre blir det alt for smått. Hvorfor ikke bruke samme måletabell på alt? Men tror jeg er fornøyd altså, også liker jeg at det ikke er foret i det hele tatt, bare regntett stoff.

Noen dager senere, etter en testtur i regnvær:

Vi gikk ikke så veldig langt, og det styrtregnet heller ikke, men Casper var iallefall tørr da vi kom inn. Og det skulle bare mangle 🙂

Det holder seg greit stabilt i bevegelse, men glir litt ned på den ene siden når hunden trekker til en side. Det er et hull til halsbånd i nakken på dekkenet, men har erfart fra andre dekken at har man en hund som trekker litt hit og dit revner hullet fort.

Jeg skulle og ønske det hadde mer borrelås i front, da det ikke blir så mye igjen å feste med med mindre du har en veldig smal hund.

+ Synlig. Mye refleks og knall farge.
+ Går fort å ta på.
+ Lett stoff, fyller lite nedpakket
+ Lomme på ryggen med glidlås ( – glidlåsen burde vært vanntett)
– Litt lite borrelås i front
– Burde vært mer sikker festeanordning i front i tillegg til borrelåsen, en spenne f.eks.

Dekkenet ble nok litt for rosa for kameraet, for fargen er enda mer knæsj enn på bildene. Nesten neon! 🙂

Hurtta Lifeguard regnjakke, størrelse 65, kr. 386,92 (+ 100 kr) hos DivineDog.

 

 

 

 

 

 

 

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.