Casperbilder: Som vanlig ganske mange ;)

Bilder fra  denne uken, han er nå snart 8 mnd.

Dette bildet la jeg ut i forrige bloggpost, Casper sin første nogenlunde fine “stå”. Jeg har nå slettet det innlegget (var bare det bildet, men i dårligere oppløsning), men har lagt ut kommentarene som kom på det som første kommentar på dette innlegget.

Kjede seg litt

Denne fikk jeg til bursdagen min, gleder meg til å se den til helgen med C. Og Casper såklart.

Overlegen

Slu hund sier: Jeg vil bite deg i strupen!

Skauen. Visste ikke at det gikk ann å gå i den før casper fant en sti.

Slik ser altså overgangen fra SITT og BLI til FRI!!!!! ut. Benytter ikke sjansen til å stikke andre veien nei, han skal til meg:)

Roper a nå igjen!?

Sitt, bli og FRI! 2

Og så øvde vi litt på utstillings stå. Som dere ser var første forsøk ganske mislykket, med mindre man deltar på hengebru-utstilling eller noe.

Her fikk jeg stilt ham slik jeg ville, nesten iallefall, benet er litt overstilt bak. Men han så jo selvsagt på meg da, lurte sikkert på hvorfor jeg sa at han måtte bli stående slik…

Men så vendte han heldigvis hodet forover, og jeg fikk tatt dette bildet, som jeg bare må si jeg er veldig stolt over. Helt alvorlig talt har jeg aldri sett en penere hund. Sa hun objektivt. Nei alvorlig talt, han er jo den peneste og beste hunden i hele verden 😀 Det skjønner jo alle.

… men nå, nå gidder jeg ikke mer altså.

Sa du noe? Godteri???!?!?

 

7,5 måneder, og fortsatt valp altså. Traktoreggene får gjennomgå

… up up and away!

Tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.